Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

16.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Gastronomi yolculuğu

Galata Kulesi’nin eşsiz manzarasıyla Güney Restaurant, yazın şehirde kalanlara gastronomi yolculuğu yaşatıyor. 150 yıllık tarihi binada 1964 yılından beri misafirlerini ağırlayan mekan, farklı damak tatlarına uygun seçenekler sunuyor. Güney Restaurant’ta mevsimsel olarak değişen ve yenilenen menüde otlu peynirli köz patlıcan, sıcak humus, Belçika usulü midye ve tereyağında bonfile göze çarpıyor.

Haftanın mekanları

Alaçatı’da açıldı

Small Alaçatı, kapılarını açtı. Ozan Özkaran’ın işletmeciliğini yaptığı mekan, bohemle lüksü mükemmel bir şekilde harmanlayan dekorasyonu ve damaklarda unutulmaz tatlar bırakan imza kokteylleri ile adından söz ettirecek. 150 kişi kapasiteli Small Alaçatı’da, Ersay Üner, Boygar, Yansı, Özay Bakır, Selen Servi, Elif Pıtırlı ve Aybüke Albere gibi isimler sahne alacak.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Lezzet şöleni

Üsküdar’da bulunan Kısıklı Cafe Restaurant, yeşillikler içinde ferah ve şık yemek alanları, cazip şarküterisi, çocuk oyun alanı ve otoparkıyla dikkat çekiyor. Mekanda geniş kahvaltı menüsünden steak’lere, zengin tatlı seçeneklerinden ızgara, hamburger ve salatalara kadar her tabak bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Haftanın mekanları

Kişiye özel

Alaçatı’nın kalbinde Soliport Hotel Resort&SPA, konumu ve kişiye özel hizmet anlayışıyla misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunuyor. Açık ve kapalı alanlarıyla farklı misafir profillerine hitap eden restoran; bir adet şov mutfak, anında hazırlanan yemek üniteleri ve üç açık büfesiyle birbirini destekliyor.

Haftanın mekanları

Yenilendi

Bodrum’daki Yasmin Bodrum Resort, sezonu yeni yüzüyle karşıladı. 2022 sezonunu sahil-plaj bölümünü, restoranlarını, çocuk kulübünü, genel kullanım alanlarını, restoran ve lobisini yenileyerek karşılayan otel, ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunuyor.

Haftanın mekanları