Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

07.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET- Gastronomi deneyimi

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

İstanbul, Kuruçeşme’de Boğaz’a sıfır konumlanan Ringa Sea Food, ferah atmosferi ve farklı ülke mutfaklarından aldığı ilhamla işlediği deniz ürünleri ile misafirlerine ayrıcalıklı bir gastronomi deneyimi yaşatıyor. Mekan, İstanbul balıkçılarında bulabilenecek lezzetlerin yanı sıra, başta Ege ve Akdeniz mutfağı olarak üzere; hem klasiği hem de yeniliği bir arada sunuyor.

Mavi ve yeşil bir arada

Haftanın mekanları...

Denizin eşsiz mavisinin yemyeşil bir bitki örtüsüyle buluştuğu Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA’nın geniş arazisi aromatik, tropikal ve endemik bitkilere ev sahipliği yapıyor. Dünyanın en çok takip edilen seyahat sitelerinden biri olan thetravel.com’a göre; Dünya genelindeki 215 adet Hilton Resort arasından 2023 yılı için önerilen ilk 10 resort otelden biri Hilton Dalaman oldu.

Haberin Devamı

Kestanenin en lezzetli halleri

Haftanın mekanları...

Kahve Dünyası, ocak ayını farklı zevklere hitap eden, birbirinden lezzetli kestaneli ürünlerle karşılıyor. Marka, kestaneli dondurma, kestaneli cheesecake, kestaneli dondurmalı salep ve kestaneli milkshake ile misafirlerini kestaneyle hazırlanan lezzetleri tatmaya davet ediyor.

Kış tatili

Haftanın mekanları...

HAN Spaces, sezonun başlamasıyla beraber kış destinasyonları arasında en önemli merkezlerden biri olan Polat Palandöken’de bambaşka bir çalışma deneyimini hayata geçirerek bir ilke imza atıyor. Kış tatilinde doğa sporlarını, keyif ve konforla birleştirirken verimli çalışmaya zaman ayırmak isteyen iş insanları ve çalışanlar için HAN Palandöken, kapılarını açtı.

Balık şöleni

Haftanın mekanları...

Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul balık sezonunda misafirlerine, Executive Şef Sefa Ceylan ve ekibi tarafından özel olarak hazırlanan Boğazda Balık Festivali menüsüyle lezzetli bir şölen sunuyor. Şubatın sonuna kadar sürmesi planan organizasyon için, Ceylan mevsimin en lezzetlilerinden hamsi, levrek ve lüferi kendisine has tarzıyla yorumluyor.