Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

16.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Lezzet şöleni

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Eşsiz Belçika çikolatasını, özgün yorumlarla ayrıcalıklı tatlara dönüştüren Godiva Cafe, menüsünü farklı tatlarla zenginleştirmeye devam ediyor. Markanın, kışın ikonik lezzetlerinden zencefilli kurabiye ve yer fıstığından ilhamla geliştirdiği Gingerbread Sıcak Çikolata, Yer Fıstıklı Sıcak Çikolata ve Gingerbread Latte içinizi ısıtırken sizlere eşsiz bir lezzet şöleni sunuyor.

Haftanın mekanları...

Modern yorumuyla

Haftanın mekanları...

Tarihi Yarımada’nın etkileyici atmosferine sahip Four Seasons Sultanahmet, La Pistache ile birbirinden renkli ve lezzetli tatlılar sunuyor. Zevkli dekorasyonu, rengarenk görselliği ile dikkat çeken La Pistache, nostaljik lezzetleri modern yorumu ile buluşturuyor.

İmza pizzalar

Haftanın mekanları...

İtalyan usulü ince ve çıtır hamur üzerinde, gerçek mozeralla peyniri ile taze ve katkısız malzemelerin bolca kullanıldığı özel tariflerini, taş fırınlarda pişirip misafirlerine sunan Pizza İl Forno, alışılmışın dışında bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Mekan, oldukça zengin içeriğe sahip menüsünde klasik tatların yanı sıra sadece imza pizzalar, yüzde yüz dana eti veya vejetaryen ve vegan seçenekler bir arada yer alıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Menü genişledi

Haftanın mekanları...

Rumelihisarı’nın en sakin ve keyifli köşesinde, bir yılı aşkın süredir misafirlerini ağırlayan Buba’s Bosphorus, şimdi yoluna yeni şefi ve farklı lezzetleri ekleyerek genişlettiği menüsüyle devam ediyor. Sevilen kahvaltı menüsü ve burgerlerinin yanına İtalyan mutfağına göz kırpan tarifler, balık ağırlıklı ana yemekler, salata ve tatlılar ile taze sıkılmış meyve suları ekleniyor.

Haftanın mekanları...

Brunch deneyimi

Haftanın mekanları...

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, konuklarına birbirinden farklı lezzetler sunuyor. Brunch üzerine yurt dışında üç yıl art arda ödül kazanmış olan Executive Chef Mehmet Faruk Yardımcı ve ekibi tarafından özel olarak hazırlanan farklı enfes tatların bir arada bulunduğu Pazar Brunch’ları, Ataköy’de benzersiz deniz manzarası ve caz müziği eşliğinde misafirlerini bekliyor.