Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

23.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet

Haberin Devamı

Ayrıcalıklı tatil

Titanic Mardan Palace ve Titanic Deluxe Golf Belek’te, 3 Şubat’a dek 0-12 yaş arası iki çocuğa ücretsiz konaklama tatil hediyesi olacak. Otel, misafirlerin çocuklarıyla şehrin stresinden uzaklaşmak için sömestir tatilinde her türlü fırsatı sunuyor.

Haftanın mekanları...

Kayak keyfi

Club Med, Fransız Alpleri’ndeki yeni tesislerini kayakseverlerin hizmetine sundu. Spor aktiviteleri, ünlü markaların imzasını taşıyan kişisel bakım ve SPA hizmetleri, Michelin yıldızlı şeflerin hazırladığı menüler, her misafir için özel hizmet sunan deneyim yaratıcıları ve sıfır strese odaklanan hizmet anlayışıyla Club Med, eşsiz her şey dahil konseptinin ayrıcalığını misafirlerine tüm tatil boyunca yaşatıyor.

Haftanın mekanları...

Eğlenceli aktiviteler

Haberin Devamı

NG Hotels, sömestirde konfor ve eğlencenin buluştuğu avantajlı konaklama deneyimi ile ailelere unutulmaz bir tatil vadediyor. Çocuklara birçok keyifli aktivite sunan NG Afyon, NG Sapanca VE NG Enjoy, her yaş grubundan misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

Haftanın mekanları...

Yerel malzemeler

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Köşebaşı, şimdi Ankara’da açıldı. Adana ve Tarsus mutfağını bir arada sunan mekan, kebap kültüründeki gelenekselliği modernize etmek yerine, kebabın gerçek lezzetini yansıtarak yeni nesile aktarabilmek adına, reçetelerini yerel malzemelerle uyguluyor.

Haftanın mekanları...

Dört yeni çeşit

Domino’s, uygun fiyatlı inovatif ürünü Pizzetta’nın dört yeni çeşidini tutkunlarıyla buluşturdu. Rahatlıkla yenilebilir boyutta geliştirilen Pizzetta; yeni kavurmalı sucuklu, pastırmalı sucuklu, sosisli ve margarita çeşitleriyle Gel-Al’da 24.99 TL’den başlayan fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Haftanın mekanları...