Cadde Hakan Dinçkol'dan 'Aşk ve Umut' açıklaması!

Hakan Dinçkol'dan 'Aşk ve Umut' açıklaması!

06.03.2024 - 09:26 | Son Güncellenme:

Kanal D imzalı 'Aşk ve Umut' dizisiyle ekranlara gelen Hakan Dinçkol, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Dram türündeki yapımda 'Kuzey' karakterini canlandıran 42 yaşındaki oyuncu, günlük dizinin çalışma zorluklarından bahsetti.

Hakan Dinçkoldan Aşk ve Umut açıklaması

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Hakan Diçkol, ilk bölümü Eylül 2022'de yayınlanan Aşk ve Umut dizisinin 285’nci bölümü ile final yapacağını söyledi.

Haberin Devamı

"TATLI BİR ŞEKİLDE BİTİRDİK"

Dizinin çekimlerini bitirdik, şu an stoğumuz yayınlanıyor. Aşk ve Umut, mart sonu gibi 285’nci bölümde final olacak. Güzel ve keyifli 1,5 sene geçirdik. Şu an dinlenme sürecindeyim. Günlük iş, haftalık işlere göre daha tempolu geçiyor. Haftanın altı günü bir temponun içinde olunca yoğun oluyor. Tatlı bir şekilde bitirdiğimiz için çok çok mutluyum. Okuduğum bir proje yok, tam bir dinlenme dönemindeyim. Ailem ve sevdiklerimle vakit geçirmeyi çok özledim. İki köpeğim var, onlarla zaman geçiriyorum, mahalledeyim yani.

Hakan Dinçkoldan Aşk ve Umut açıklaması

"ATATÜRK'Ü OYNAMAK BÜYÜK GURUR"

Daha önce dijital platformdaki bir dizide Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırmasından dolayı büyük gurur duyduğunu dile getiren Dinçkol, "Atatürk benim için çok özeldi. Bir bankanın 10 Kasım reklamında da Ata'mızı oynama fırsatım oldu. Bu benim için çok onur ve gurur verici bir şey, çok özel. Zaten Atatürk sevgisi ölümsüz, elimden geldiğince layık olmaya çalıştım, hakkını vermeye çalıştım, güzel de tepkiler aldık” dedi.

Hakan Dinçkoldan Aşk ve Umut açıklaması

"YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM"

Hakan Dinçkol, yanındaki gizemli arkadaşıyla ilgili olarak ise "Arkadaşım, o da yeni proje için hazırlanıyor. Bir buluştuk, elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.