Cadde Halsey'den sevenlerine kötü haber! Müziğe ara verebilir

Halsey'den sevenlerine kötü haber! Müziğe ara verebilir

27.04.2022 - 18:43 | Son Güncellenme:

Yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Türk sevgilisi Alev Aydın'dan Ender Ridley adında bir oğlu olan dünyaca Halsey'den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Ünlü şarkıcı, yaşadığı sıkıntıyı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Halseyden sevenlerine kötü haber Müziğe ara verebilir

Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren ve oğlu Ender Ridley'i geçtiğimiz temmuz ayında kucağına alan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, kariyeriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

94'üncü Oscar Ödülleri gecesinin after partisine katılan Halsey, makyajından kol detayına, iç çamaşırlarından takılarına kadar her detayıyla dikkat çekmiş; transparan tercihiyle hayranlarından tam not almıştı.

DEMET AKALIN'DAN YORUM GECİKMEDİ

Sosyal medyada da tarzıyla adından söz ettiren Halsey'e Demet Akalın'dan da yorum gecikmemişti. Kendini tutamayan ünlü isim, Popbizde adlı Instagram sayfasına yorum yapmıştı.

49 yaşındaki Akalın, Halsey'in pozu için; "Bunlar kocalara ne giyiyor acaba yatakta? Hayır her şey meydanda bir de" demişti.

Halseyden sevenlerine kötü haber Müziğe ara verebilir

Dünyaca ünlü pop şarkıcı Halsey, sağlık sorunları nedeniyle zor günlerden geçiyor. Türk senarist sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden bir oğlu olan şarkıcı, sosyal medya hesabından mücadele ettiği sağlık problemleri nedeniyle müziğe ara verebileceğini duyurdu.

Haberin Devamı

"DURMAM GEREKEBİLİR"

Oğlu Ender Ridley'i geçtiğimiz temmuz ayında kucağına alan Halsey, sosyal medya hesabında *Endometriozis (Çikolata Kisti) ile uzun bir süredir mücadele ettiğini paylaştı. 27 yaşındaki şarkıcı vücudunun kendisine karşı koyduğunu bir noktada durmak zorunda kalabileceğini belirtti.

Şarkıcı paylaşımında; ''Her şeyi normal bir şekilde devam ettirmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Grammy Ödülleri'ni veya Coachella'yı... Fakat vücudum güçlü bir şekilde karşı çıkıyor ve yavaşlamamı ya da gerçekten de durmamı talep ediyor" dedi.

Halseyden sevenlerine kötü haber Müziğe ara verebilir

"KRONİK HASTALIK BİR GİZEM"

"Kronik hastalığın karmaşık bir gizem” ifadesini kullanan genç şarkıcı, eğer bir süre ortalarda görünmezse bunu kişisel algılanmamasını ve kendisi için en iyisini yapmaya çalıştığının bilinmesini istiyor.

Yakın zamanda 2022 Grammy Ödülleri'ne katılan Halsey, törenden üç gün önce ameliyat olduğunu açıklamıştı. Kırmızı halıda hala dikişlerinin olduğunu belirten şarkıcı, “Kırılgan ama heyecanlıyım” ifadelerini kullanmıştı.

Hamilelik ve doğum sürecinden sonra ilk defa turneye çıkacak olan Halsey'in 3 Eylül tarihinde Türkiye'de konser vermesi bekleniyor.

Halseyden sevenlerine kötü haber Müziğe ara verebilir