Cadde Haluk Levent, Elon Musk'a seslendi: Seren Serengil ile Bircan Bali'nin kavgasını niye beğeneyim?

Haluk Levent, Elon Musk'a seslendi: Seren Serengil ile Bircan Bali'nin kavgasını niye beğeneyim?

15.12.2022 - 15:19 | Son Güncellenme:

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, geçtiğimiz gün canlı yayında bir tartışma yaşadı. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansırken, ikilin kavgası kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan görüntülerin ardından Haluk Levent, konuyla ilgili Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'a seslendiği bir mesaj paylaştı.

Haluk Levent, Elon Muska seslendi: Seren Serengil ile Bircan Balinin kavgasını niye beğeneyim

Geçtiğimiz hafta yakın dostu Demet Akalın ile ABD'ye giden Seren Serengil, tatili bitirip Türkiye'ye döndü. Günler sonra 'Söylemezsem Olmaz' programına çıkan Serengil, kendisinin yokluğunda canlı yayında halay çeken Bircan Bali ve Arto Dalga'ya gönderme yapınca tansiyon bir anda yükseldi.

Haberin Devamı

"BEN YOKKEN HALAY ÇEKİYORSUNUZ"

Program açılışında Seren Serengil'in "Ben yokken yeterince programda halay çekiyorsunuz" çıkışına sinirlenen Bircan Bali, "Sen varken de dert çekiyoruz" diyerek tepki gösterdi. Bali'nin sözüne sinirlenen ve yüz ifadesi değişen Serengil ise "Sözümü kesme, ben konuşuyorum. Sözümü lütfen kesme" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent, Elon Muska seslendi: Seren Serengil ile Bircan Balinin kavgasını niye beğeneyim

BİRCAN BALİ SİNİRLENDİ

Serengil'in kendisiyle emir kipiyle konuşmasına tahammül edemeyen Bircan Bali, "Efendim? Ben de konuşuyorum şu an. Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım onlar Amerika'da kaldı" dedi. Sözlerine devam eden Seren Serengil, program akışından bahsetmeden takipçisi olduğu sokak köpekleri şiddet olayıyla ilgili gelişmeleri aktarırken Bali'nin surat ifadesi de dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

"ÇENEM KİLİTLENDİ"

İkili arasındaki gerilimin ardından konuşmakta zorlanan Seren Serengil, 'çenem kilitlendi' dedi. Ekip, Seren Serengil'e müdahalede bulunabilmek için VTR girdi. Programın diğer sunucusu Arto Dalga ise ikilinin arasındaki tartışmaya sessiz kalmayı tercih etti.

ELON MUSK'A SESLENDİ

Yaşananların sosyal medyada gündem olmasının ardından, konuyla ilgili bir paylaşım da ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten geldi. 6.2 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabından bir yazı yazarak; sosyal medya platformunun yeni sahibi Elon Musk'a şu sözlerle seslendi:

Sevgili Elon Musk, beğeni yapmadığım halde beğeni yapmışım gibi tweetler görüyorum. 1 ay önce de 9 beğeni silmiştim, yine sildim şimdi. Hadi politik tweet bir yana, 'Seren Serengil. Bircan Bali ile kavga etti' tweetini niye beğeneyim ya? Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle.

Haluk Levent, Elon Muska seslendi: Seren Serengil ile Bircan Balinin kavgasını niye beğeneyim

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin kısa sürede binlerce beğeni alan bu mesajına, takipçilerinden; "Toplu olarak Elon'u spam'layalım istersen abi?", "Hadi Elon Musk, buna da cevap ver" ve "Elon Musk, Haluk abi kırmızı çizgimizdir!" gibi yorumlar geldi.