Cadde Hande Erçel'in telaşlı hali dikkat çekti

Hande Erçel'in telaşlı hali dikkat çekti

21.07.2023 - 08:54 | Son Güncellenme:

Hakan Sabancı ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Hande Erçel, yurt dışı tatili sonrası yurda döndü. Bir apartmandan çıkarken kapıda basın mensuplarının olduğunu duyan Erçel, hızlı adımlarla kendisini bekleyen aracına yöneldi.

Hande Erçelin telaşlı hali dikkat çekti

Daha önce ''Güneşin Kızları'', ''Çalıkuşu'', ''Hayat Ağacı'', ''Siyah İnci'', ''Azize'', ''Sen Çal Kapımı'' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen genç oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Ömer-Arzu Sabancı çiftinin oğulları Hakan Sabancı (32) ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu Hande Erçel (29), bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı. Erçel ve Sabancı, 6 Mart'ta ise Paris tatili dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda ilk kez birlikte objektiflerin karşısına çıkmıştı.

Hande Erçelin telaşlı hali dikkat çekti

HIZLI ADIMLARLA ARACINA YÖNELDİ

Hande Erçel, geçtiğimiz gün Arnavutköy’de bir apartmandan çıkarken görüntülendi. Sevgilisi Hakan Sabancı ve Arzu Sabancı ile beraber gittikleri yurt dışı tatili sonrası yurda dönen Erçel, kapıda basın mensuplarının olduğunu duyunca hızlı adımlar ile kendisini bekleyen aracına yöneldi.

Hande Erçelin telaşlı hali dikkat çekti

"İYİ AKŞAMLAR"

Muhabirlerin “Hakan Bey ile çıktığınız tatilde Arzu Hanım da eşlik etti size. İlk kez Hakan Bey ile beraber fotoğraf da paylaştınız. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna Erçel “İyi akşamlar” demek ile yetindi. 

Hande Erçelin telaşlı hali dikkat çekti