Cadde 'Harry Potter' dizisinde rol alacak mı? Daniel Radcliffe açıkladı

'Harry Potter' dizisinde rol alacak mı? Daniel Radcliffe açıkladı

04.07.2023 - 12:35 | Son Güncellenme:

Aynı adlı kitaptan uyarlan 'Harry Potter' filmlerinde başrol Harry Potter'a hayat veren Daniel Radcliffe, diziye uyarlanacak seri ile ilgili konuştu. Ünlü isim, yeni yapımda rol alıp almayacağını da açıkladı.

Harry Potter dizisinde rol alacak mı Daniel Radcliffe açıkladı

Dünyaca ünlü kitap ve film serisi 'Harry Potter'ın, diziye uyarlanacağı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Dijital bir platformda yayınlanacak olan dizinin her sezonunun J.K. Rowling’in yedi romanından birini anlatacağı söylenmişti.

Haberin Devamı

Rowling'in baş yapımcı olarak yer alacağı, kitaplara bağlı kalınacak ve tamamen yeni bir oyuncu kadrosuyla çekilecek dizinin on yıl süreceği öngörülmüştü.

Harry Potter dizisinde rol alacak mı Daniel Radcliffe açıkladı

"PROJENİN PARÇASI OLMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Rowling, yaptığı açıklamada; "Kitaplarımın bütünlüğünün korunması konusundaki kararlılık benim için çok önemli ve sadece uzun soluklu bir televizyon dizisinin sağlayabileceği derinlik ve detaya olanak tanıyacak bu yeni uyarlamanın bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum" demişti.

Harry Potter dizisinde rol alacak mı Daniel Radcliffe açıkladı

"YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR"

2001'de başlayıp, 2011'de sona eren seride başkarakter 'Harry Potter'a hayat veren Daniel Radcliffe, dizi projesi hakkında ComicBook.com'a konuştu.

Harry Potter dizisinde rol alacak mı Daniel Radcliffe açıkladı

Radcliffe; "Anladığım kadarıyla seriye yeni bir başlangıç yapmaya çalışıyorlar. Eminim ki bunu kim yaparsa yapsın kendi izini bırakmak isteyecektir ve muhtemelen eski Harry'nin yeni seride nasıl ve ne zaman rol alacağını ayarlamak istemeyecektir" dedi ve ekledi:

Bu yüzden kesinlikle diziye dahil olma arayışı içinde değilim. Ama tabii ki onlara bol şans diliyorum ve meşaleyi başka birilerine devrettiğim için çok heyecanlıyım. Ama bunu fiziksel olarak yapmama gerek yok diye düşünüyorum.