Cadde ‘Her zaman yanınızdayız’

‘Her zaman yanınızdayız’

17.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sibel Can, ‘Şarkılar Bizi Söyler’in sezon finali gelirinin depremzedelere bağışlanacak olmasıyla ilgili, “Onlara, ‘Her zaman yanınızdayız’ mesajı vermeye özen gösterdik” dedi.

‘Her zaman yanınızdayız’

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin yer aldığı ‘Şarkılar Bizi Söyler’, bugün ekrana geliyor. Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz’da yapacak. Can, konser gelirinin tamamının deprem bölgesine bağışlanacağı anlamlı gece için duygularını ifade etti.

Haberin Devamı

Sanatçı, “Ülkece yaşadığımız deprem felaketinden sonra insanlarımızın acılarını unutturmayı ve onlara, ‘Her zaman yanınızdayız’ mesajı vermeye özen gösterdik. Geliri depremzedelere bağışlanacak. Ne mutlu ki bu katkıyı hem maddi hem de manevi olarak müzikle yapabilme imkanımız var. Müziğin her türlü iyileştirici, birleştirici ve geliştirici gücü sayesinde daha nice programlarda, konserlerde buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Duygularını ifade eden Hüsnü Şenlendirici, “Biz birbirimizi çok seviyoruz ve sanırım bu müziğimizde ekrana yansıyor” dedi.