Cadde 'Herkes saçlarımı soruyor! Bu benim şansım'

'Herkes saçlarımı soruyor! Bu benim şansım'

16.03.2024 - 09:16 | Son Güncellenme:

'Kime Ne Arkadaşım' isimli teklisiyle müzik dünyasına 2017 yılında giriş yapan Rabia Tunçbilek, önceki akşam Etiler'de bir mekanda gerçekleşen iftar yemeğinde basın mensuplarını ağırladı. Yeni projesinden bahseden genç şarkıcı, "İmajımı seviyorum" diyerek, dikkat çeken kıvırcık saçları hakkında konuştu.

Herkes saçlarımı soruyor Bu benim şansım

Etiler'de magazin basınıyla iftar yemeği organize eden Rabia Tunçbilek, "Herkesin orucunu Allah kabul etsin. Sizlerle iftar yapmak benim için de harikaydı. Konserlerim yok ama çalışmaya devam ediyorum. Yeni şarkılar yapıyorum, stüdyoda sürekli çalışıyorum. Ramazan sonrasına şarkılar hazırlıyorum. Yeni bir düet hazırlığındayım. Türkiye'nin önde gelen sanatçıları arasında olan bir kişiyle güzel bir düete imza atacağız. Klip çekmedik henüz ama şarkı hazır" dedi.

Haberin Devamı

"KURUTUNCA BÖYLE OLUYOR"

Kıvırcık saçları hakkında konuşan Tunçbilek, "Saçlarımın doğal hali böyle. Duşa girip çıkıyorum, kurutunca böyle oluyor. Herkes bir saat saç yapmaya çalışırken ben sadece kurutuyorum. Bu benim şansım, imajımı seviyorum. Saç konusunda özensiz miyim bilmiyorum, sadece tarıyorum. Geçen senelerde de kâkül denedim onu da seviyorum ama düz saç kullanmayı sevmiyorum. Herkes saçlarımı soruyor, hiç boya yok. Tamamen doğal, rengi böyle" ifadelerini kullandı.

Herkes saçlarımı soruyor Bu benim şansım

"İSTEDİĞİM HAYATI YAŞIYORUM"

Günlük hayatını da anlatan 28 yaşındaki şarkıcı, "Konserlerden dolayı yurt dışına çok gidiyorum. Yeni çıkan şarkıları çok dinliyorum. Her şeyi takip etmeye çalışıyorum. Spor yapıyorum ve fiziğime de özen gösteriyorum. İstediğim hayatı yaşıyorum" açıklamasını yaptı.

Herkes saçlarımı soruyor Bu benim şansım

Haberin Devamı

"TAYTI DA BİZE KAPTIRDILAR"

Sefo'nun "Etek giymeyi nasıl kadınlara kaptırdık?" sözleri hakkında Tunçbilek, "Bence çok güzel söylemiş. Çok güldüm buna. Gerçekten erkeklerin de etek giydiği bir kültürden gelsek öyle devam edebilirdi ama bize kaptırdılar. Bence taytı da bize kaptırdılar. Stil için herkes her şeyi yapabilir. Herkese saygı duyuyorum" şeklinde konuştu.

Herkes saçlarımı soruyor Bu benim şansım