Cadde Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf!

Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf!

03.08.2022 - 08:57 | Son Güncellenme:

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile Metin Hara, şimdilerde birlikte tatil yapıyor. Önceki gün yakın arkadaşları Mert Vidinli ile bir araya geldi. Nikah masasına oturmaya hazırlandıkları konuşulan Hilal Altınbilek-Metin Hara çifti, yakın dostları ile objektif karşısına geçti. Bu kareyi de Vidinli, sosyal medya hesabından paylaştı.

Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile 1.5 yıl aşk yaşayan Metin Hara ile Hilal Altınbilek, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Bozcaada’da tatile çıkmıştı. İkilinin, yaklaşık 15 gündür birlikte olduğu öğrenilmişti. Birlikteliklerini gizlemeyen Altınbilek ile Hara, sekiz ay önce komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun tek kişilik gösterisini izlemişti.

Haberin Devamı

"YENİ YILA SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE GİREBİLİRİZ" DEMİŞTİ

Yılbaşı planı sorulan ikiliden Metin Hara'nın açıklaması dikkat çekmişti. Hara, "Yeni yıl için bir planım var. Sürpriz bir şekilde girebiliriz” demiş, Bu cevap, "Yeni yılda evlilik teklifi gelir mi?" sorusunu akıllara getirmişti.

Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf

Aşkları dolu dizgin devam eden Hilal Altınbilek (30) ile yazar sevgilisi Metin Hara (39), geçtiğimiz aylarda Bebek'te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Beraberliklerinin güzel gittiğini söyleyen Altınbilek-Hara ikilisi, ayak üstü kendilerini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

Basın mensuplarının "Evlilik düşünüyor musunuz? Aileler tanıştı mı?" sorusuna, "Evet tanıştı, merak etmeyin" yanıtını vermişti. 'Karagül' dizisiyle şöhreti yakalayan güzel oyuncu ile sevgilisi Metin Hara'nın yakın zamanda ilişkilerini resmiyete dökeceği ve nikah masasına oturacakları iddia edilmişti.

Haberin Devamı

KEYİFLERİ YERİNDE

Şimdilerde tatilde olan ve deniz ile güneşin tadını çıkaran Hilal Altınbilek ile Metin Hara'dan yeni bir fotoğraf geldi. Tatilde yakın dostları Mert Vidinli ile bir araya gelen ünlü çift, köpekleriyle birlikte poz verdi. Bir hayli neşeli oldukları görülen Altınbilek ile Hara'nın bu karesi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf

'HİLAL Mİ, ADRIANA MI?' TARTIŞMASI

Sık sık Brezilyalı model Adriana Lima'ya benzetilen ünlü oyuncu Hilal Altınbilek'in, Metin Hara ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaların ortaya atılmasının ardından sosyal medyada, "Hilal mi, Adriana mı daha güzel?" tartışması başlamıştı.