Cadde Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!

Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!

12.04.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Hilal Altınbilek, 2021 yılında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, ilk kez yeni aşkıyla ilgili konuştu.

Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara, Temmuz 2021'de Bozcaada'da hayranları tarafından görüntülenmişti. Sarmaş dolaş halleri dikkat çeken ikili, objektiflere yakalanmalarının ardından ilişkilerini itiraf etmişti. Evlilik yolunda ilerledikleri konuşulan çift, geçtiğimiz Ağustos'ta ise yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

YENİ SEVGİLİSİ İNATÇI ÇIKTI!

Hilal Altınbilek, geçtiğimiz aylarda Etiler'de bir mekanda yeni sevgilisi ile birlikte basın mensuplarıyla adeta köşe kapmaca oynamıştı. Mekandan el ele çıkan yeni sevgililer, gazetecileri fark edince hemen birbirinden ayrılmıştı. VIP bir araca binen oyuncu, sevgilisine "Hadi!" diye seslenmiş ancak sevgilisi onu bırakıp gazeteciler kendisini çekmesin diye içeriye kaçmıştı.

Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Mekanın etrafındaki sokaklarda dolaşıp, beş kere tekrar kapıya gelip sevgilisini almak isteyen Altınbilek, inatçı sevgilisi arabaya gelmeyince başarılı olamamıştı. Gazetecilerin kendisini çekmesini istemeyen beyefendi, mekanın arkasındaki personel odasında saklanmıştı.

ÜÇ SAAT BEKLEDİ!

Odada yaklaşık üç saat muhabirlerin gitmesini bekleyen Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi, kimliğini belli etmemek için elinden geleni yapmıştı. Bir ara mekana yanaştırılan arabaya başkasını bindirerek şaşırtmaca yapmaya çalışması da dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Bu çabasına rağmen yine başarılı olamayan gizemli sevgilinin, kapıda, gazetecilerin gidip gitmediğini kontrol etmesi objektiflere böyle yansımıştı.

BU SEFER KAÇMADILAR

32 yaşındaki Hilal Altınbilek, sonraki haftalarda ise yeni sevgilisi Mehmet Can Uzun ile birlikte yine Etiler'de yer alan bir mekanda objektiflere takılmıştı. Daha önce gazetecilerden kaçan aşıklar, bu sefer basın mensuplarını görünce gülümsemişti.

Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Altınbilek, muhabirlerin; "Yeni ilişkiniz hayırlı olsun. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "İyi geceler" demekle yetinmişti. İkili, daha sonra eğlenmek için mekana giriş yapmıştı.

İLK DEFA KONUŞTU

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, alışveriş yapmaya geldiğini söyleyerek; ilişkisi hakkında ilk defa konuştu.

Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Yeniğ aşkıyla ilgili, "Her şey yolunda, çok mutluyum. Güzel gidiyor" ifadelerini kullanan Hilal Altınbilek; yaklaşan yaz sezonunda bol bol dinlenmek ve tatil yapmak istediğini söyledi.

Ardından muhabirlere teşekkür eden ünlü isim, alışverişine kaldığı yerden devam etti.