Cadde Sıfır makyaj Hilal Altınbilek

Sıfır makyaj Hilal Altınbilek

31.08.2022 - 11:27 | Son Güncellenme:

'Karagül' dizisiyle şöhreti yakalayan, 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek, Instagram'da sıfır makyaj fotoğrafını yayınladı. Takipçileri, güzel oyuncuya övgüler yağdırdı.

Sıfır makyaj Hilal Altınbilek

Hilal Altınbilek ile Metin Hara, Temmuz 2021'de Bozcaada’da tatile çıkmıştı. İkilinin, yaklaşık 15 gündür birlikte olduğu öğrenilmişti. Geçtiğimiz aylarda Bebek'te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülenen Hara ve Altınbilek, "Evlilik düşünüyor musunuz? Aileler tanıştı mı?" sorusuna, "Evet tanıştı, merak etmeyin" yanıtını vermişti.

Sıfır makyaj Hilal Altınbilek

Haberin Devamı

'KISKANÇLIK' İDDİASI!

Nikâh masasına oturması beklenen ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde kötü haber geldi. 31 yaşındaki güzel, bir yıldır birlikte olduğu yazardan fikir ayrılığı ve kıskançlık sebebiyle ayrıldı. Kendini işine adayan Altınbilek’in, yeni projesi için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Sıfır makyaj Hilal Altınbilek

Hara ve Altınbilek'in, nisan ayında da ayrıldığı iddia edilmişti. Hilal Altınbilek, basına yansıyan haberlerin ardından Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak, iddiaları yalanlamıştı.

"GÜZELELR GÜZELİ HİLAL"

Ünlü oyuncu, yaklaşık 40 gün sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Hilal Altınbilek'in takipçilerinin beğenisine sunduğu makyajsız pozu dikkat çekti. 65 binden fazla beğeni alan güzel oyuncuya hayranlarından övgü dolu mesajlar aldı.

Sıfır makyaj Hilal Altınbilek

Haberin Devamı

Sosyal medya kullanıcıları; "Bu güzellik fazla", "Mükemmelsin", "Bakmaya doyamıyorum", "Siyah rengi güzelleştiren sen", "Bir insan bu kadar zarif olamaz", "İnci tanesi", "Güzeller güzeli" şeklinde yorumlar yazdı.