Cadde Hilal Altınbilek'ten İtalya pozları

Hilal Altınbilek'ten İtalya pozları

16.05.2023 - 23:39 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde İtalya'ya giden Hilal Altınbilek, Verissimo programına konuk olmuştu. Güzel oyuncu, İtalya'da çekilen fotoğraf karelerini Instagram sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.

Hilal Altınbilekten İtalya pozları

'Karagül' dizisiyle şöhreti yakalayan, 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Züleyha' karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

İLAN-I AŞK

Altınbilek, geçtiğimiz günlerde ise sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşarak mutluluklarını gözler önüne sermişti.

Hilal Altınbilekten İtalya pozları

PHOTOSHOP'UN DOZUNU KAÇIRDI

Rol aldığı dizilerin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Hilal Altınbilek, son olarak, siyah mayolu bir fotoğrafında beline photoshop yapmak isterken kolunu yamultunca sosyal medyanın diline düşmüştü.

Hilal Altınbilekten İtalya pozları

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Ünlü oyuncuya takipçileri; 'Elin kırılmış', 'Fotoğrafta o kadar photoshop yapmış ki kolu kırık gibi çıkmış', 'Elin kırılmış diyorlar ama kırılsa duramazdın', 'Mayolu fotoğrafa photoshop yapan arkadaş bir daha yapma lütfen' gibi yorumlarda bulunmuştu.

Hilal Altınbilekten İtalya pozları

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Günler önce İtalya'ya giden ve Verissimo programına konuk olan güzel oyuncu, İtalya'dan karelerini takipçileriyle paylaştı. Instagram'da 1.1 milyon takipçisi bulunan Altınbilek'in, ''İtalya’dan'' notuyla paylaştığı karelerini takipçileri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

Hilal Altınbilekten İtalya pozları