Cadde Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'

Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'

19.11.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz ay Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne almıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Güneş, konuyla ilgili açıklama yaparak Ruia ve eşinin kendisini Hindistan'a davet ettiğini söyledi.

Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti Beni ülkelerine davet ettiler

Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu, geçtiğimiz ay İstanbul'a gelmişti. Ruia, Madhu'nun yaş günü partisine ünlü şarkıcı Burcu Güneş'i davet etmişti. Değeri 500 milyon dolar olduğu ortaya çıkan lüks teknede sahne alan şarkıcı, o anları da Instagram hesabından yayınlamıştı.

Haberin Devamı

48 yaşındaki Güneş, geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’de objektiflere takıldı. Siyahlar içerisindeki haliyle dikkat çeken şarkıcı, ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmedi.

Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti Beni ülkelerine davet ettiler

"2024'E GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞ OLACAĞIM"

Yeni şarkılar için stüdyo çalışmalarına devam ettiğini dile getiren ünlü isim, "Birbirinden güzel şarkılar hazırlıyorum. 2024’e çok güzel bir başlangıç yapmış olacağım" dedi.

Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti Beni ülkelerine davet ettiler

"BENİ ÇOK GÜZEL AĞIRLADILAR"

Yaz aylarında Hintli milyarderin teknesine özel davetli olarak katılarak şarkılar söylediği hatırlatılan Burcu Güneş, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Tekne değil de gemi desek daha doğru olur sanırım. Beni çok güzel ağırladılar. Hindistan mutfağından lezzetler, ilgi alakalarına kadar çok mutlu oldum doğrusu. İyi de arkadaş olduk eşi hanımefendiyle. Beni Hindistan’a da davet ettiler. Oraya da gitmeyi düşünüyorum.