Cadde İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum!

İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum!

04.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Çok Güzel Hareketler Bunlar'la şöhreti yakaladıktan sonra senarist ve oyuncu olarak çok izlenen projelere imza atan İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün eşi Nurdan Beşen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Dinlenme sürecinde olduğunu söyleyen Büyükak, samimi açıklamalarda bulundu.

İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum

İbrahim Büyükak, önceki gün 2018 yılında dünyaevine girdiği psikolog Nurdan Beşen ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Büyükak, "Nurdan’ın ofisi burada onu ziyarete geldim, şimdi de yemek yemeğe gidiyoruz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Kendisinin yazıp yönetmenliğini üstlendiği, aynı zamanda başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı 'Mutluyuz' filmi ile ilgili konuşan oyuncu; "Çok güzel tepkiler aldı, filmin başarısı beni mutlu etti" dedi.

İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum

"SAĞA SOLA SALÇA OLUYORUM"

Bir ay dinleneceğini söyleyen Büyükak, "Kafamı boşaltma modundayım, sağa sola salça oluyorum, hanımın ofisine gidip 'Bana kahve söyle' diyerek yayılıyorum" diyerek espri yaptı.

İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum

Son zamanlarda sinema filmlerinin artan gişe rakamları ile ilgili düşüncelerini de paylaşan ünlü isim, "Kaliteli ve iyi içerik geldikçe rağbet de artıyor. Ben daha iyi olacağını düşünüyorum, gözle görülür bir diriliş var sinema. Ülkece mizah anlayışımız çok yüksek, seyirciyi güldürebilmek kolay değil. Bu yüzden daha çok çalışıyoruz, genel anlamda hayatımız dramatik geçtiği için ülke olarak komediyi daha çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"AKADEMİ KURMAK İSTİYORUM"

Akademi kurmayı düşündüğünü söyleyen İbrahim Büyükak, "Böyle bir düşüncem var, maddi gelir beklemekten ziyade bu işe gönül verecek olanlara yardımcı olmak istiyorum. Parasını veren kayıt olsun durumunu benimsemiyorum, seçerek belirlemek istiyorum. Seçtiğim insanlarla da birlikte üretmek istiyorum, en geç iki yıl içinde böyle bir oluşumu tamamlamak istiyorum" dedi.

İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum

Arkadaş ortamında çok sevildiğini dile getiren oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Beni çok severler ve çok çağırırlar, hatta bundan çok kaçmışlığım vardır. Aklımı çeliyorlar. Özellikle çalıştığım dönemlerde biraz daha yazıp çalışabilmek için telefonlarını açmayıp 'Duymamışım, uyuyordum' diyorum. Kolay kolay 'Hayır' diyebilen biri olmadığım için, çok aranıp çağrılınca zorlanıyorum.

"HARİKA BİR EVLİLİĞİM VAR"

Evliliğin güzel gittiğini söyleyen ünlü isim, "Harika bir evliliğim var, evli mutlu çocuklu modundayım" derken eşi Nurdan Beşen ise "Çok mutluyum ben de, İbrahim çok komik biri" diye konuştu.

İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum

Gazetecilerin, "İbrahim Bey evde yardımcı olur mu size? Yemek yapar mı?" sorusuna da yanıt veren Beşen, "Yemek yapmıyor maalesef" derken, Büyükak araya girerek; "Pandemide hepimiz gaza geldik, hepimiz bir ekmek yaptık ama devamı gelmiyor. Her seferinde 'Çok güzel bir fikrim var, müthiş bir tarif buldum, harika olacak' diyerek girişiyorum ama sonu hüsranla bitiyor genelde" açıklamasını yaptı.

İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum

"BABALIK DÜNYANIN EN GÜZEL HİSSİ"

2021 yılında çocukları Aslan Oktay'ı kucaklarına alan çiftten İbrahim Büyükak, "Babalık nasıl gidiyor?" sorusuna ise Büyükak "Harika gidiyor. Dünyanın en güzel hissi, evimizin neşesi" diye cevap verdi.