Cadde İbrahim Tatlıses'ten Derya Tuna'ya: Sen benim ana kraliçemsin

İbrahim Tatlıses'ten Derya Tuna'ya: Sen benim ana kraliçemsin

19.07.2022 - 07:59 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın 18 yıllık ilişkileri bitse de dostlukları devam ediyor. Tatlıses, Derya Tuna'nın yeni yaşını nostaljik bir pozla kutladı. 70 yaşındaki sanatçı, doğum günü mesajında "Sen hem İdo'nun anası hem de benim ana kraliçemsin" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlısesten Derya Tunaya: Sen benim ana kraliçemsin

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses, 1983 yılında aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmaya karar vermişti. Ünlü türkücü ile tanıştığı yıllarda Yenikapı'da bir gazinoda sahne aldığını dile getiren Tuna, Türkiye'nin ilk mankenlerinden olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

"GELİNİME KAYNANALIK YAPMIYORUM"

Ekim 2021'de şarkıcı oğlu İdo Tatlıses'i (30) manken Yasemin Şefkatli ile evlendiren oyuncu, "İyi ki İdo'nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum, onlar mutlu olsun bana yeter" şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlısesten Derya Tunaya: Sen benim ana kraliçemsin

"BEN BİLE GÜZEL KADINA BAKARIM"

Eski defterleri artık kapadığını da sözlerine ekleyen Derya Tuna, yöneltilen bir soru üzerine tartışma yaratacak şu açıklamayı yaptı:

Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz.

İbrahim Tatlısesten Derya Tunaya: Sen benim ana kraliçemsin

'Çapkınlık' hakkındaki sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan Tuna, hemcinslerini kızdırdı ve çok sayıda tepki yorumu aldı.

"NEDEN KORKSUNLAR?"

Derya Tuna, 'İbo Show' programıyla ekranlara dönen ve yeniden konserlere başlayan İbrahim Tatlıses’ten ayrıldıktan sonra erkeklerin kendisine yaklaşmaktan korkup korkmadığı sorusu üzerine, “Niye korksunlar, İbrahim Bey’le evlenirken benden korktular mı? Onun için mi evlenemedim yoksa" diye esprili bir cevap verdi.

İbrahim Tatlısesten Derya Tunaya: Sen benim ana kraliçemsin

Haberin Devamı

“Oğlunu evlendirdin, torun sahibi de olursun. Ondan sonra ne olacak, onlar gidip kendi evini kuracak, ne yapacaksın? Şimdi belki evlenirsin" sözleri üzerine önce duraksayan oyuncu, başıyla 'Olmaz' işareti yapıp, “Sedo’şum olmaz” dedi.

"İYİ Kİ DOĞDUN, İYİ Kİ VARSIN"

İbrahim Tatlıses'in eski sevgilisi Derya Tuna, 57 yaşına girdi. Tatlıses her zaman kendisinde yerinin ayrı olduğunu söylediği Tuna'nın doğum gününü dikkat çeken bir mesajla kutladı.

Tatlıses, 1.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Sen hem İdo'nun anası hem de benim ana kraliçemsin…" notunu ekledi.

İbrahim Tatlısesten Derya Tunaya: Sen benim ana kraliçemsin