Cadde İç ısıtan fotoğraf

İç ısıtan fotoğraf

09.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sezen Aksu, deprem bölgesinde çadır kentleri dolaşmaya devam ediyor.

İç ısıtan fotoğraf

İlk önce Hassa ilçesine bağlı Aktepe mahallesindeki yardım ekipleriyle görüşen sanatçı, daha sonra çocuklarla zaman geçirdi. Miniklerle oyunlar oynayıp, sohbet eden Aksu, o anları Instagram’dan paylaştı. Sanatçı, “Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi” yazdı.

Haberin Devamı

‘Kadınlık direnmektir’

Zuhal Olcay ile Tuba Ünsal, Dünya Kadınlar Günü için MagnetQuarterly dergisine poz verdi. Olcay, “Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak kadın olmayı üç kelimeyle tanımlayabilir misiniz?” sorusuna, “Zor, emniyetsiz ve direnme gerektiren” yanıtını verdi. Ünsal ise “Size göre kadın olmak ne demektir?” sorusunu, “Özgür olmak... Yaşamın her alanında kendi kudretine güvenmek ve öyle ilerlemek... Bir de hayata güvenmek” şeklinde yanıtladı.

Oyunculuğu bıraktı

Anıl Tetik, önceki gün Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Takım elbise satın aldığını söyleyen oyuncu, mesleğini bıraktığını söyledi. Tetik, “Bundan sonra beni ekranda bir şey yaparken göremeyeceksiniz. Turizm şirketim var, oradaki işlerime yöneldim. Artık bu alanda çalışıp, ilerleyeceğim” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Birlikte iyileşmenin 8 Mart’ı’

Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve deprem hakkında açıklama yaptı. Oyuncu, “Depremin üzerinden 30 gün geçse de açtığı yaralar yıllarca kapanamayacak kadar büyük... Ülkemizde milyonlarca kadın ve kız çocuğu aileleriyle bu tablonun içinde yaşıyor. O yüzden bu seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü; dayanışmanın, yaraları sarmanın, birlikte iyileşmenin ve kız kardeşliğin 8 Mart’ı... Hepimizin maddi ve manevi, büyük-küçük yapabileceği şeyler var. Önemli olan unutmamak” dedi.