Cadde İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinin cinsiyeti belli oldu!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinin cinsiyeti belli oldu!

30.08.2023 - 08:38 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin'le nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay ise İbrahim Tatlıses, gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurmuştu. Şefkatli, tüp bebek tedavisi gördüğünü reddetmişti. Ünlü çift, son olarak ikizlerin cinsiyetini duyurdu.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatlinin ikizlerinin cinsiyeti belli oldu

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses, 1983 yılında aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmaya karar vermişti. İkilinin 30 yaşındaki şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikâhta manken Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştirmişti.

Haberin Devamı

"İKİZ BEBEK BEKLİYOR"

Geçtiğimiz ay Yasemin Şefkatli'nin hamile olduğu yönünde haberlerin magazin gündeminde yer alması üzerine, İbrahim Tatlıses beklenen açıklamayı yapmıştı:

Yasemin ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin, 2,5 aylık hamile, cinsiyetleri henüz belli değil. Derya Tuna haberi öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu, çok mutluyuz.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatlinin ikizlerinin cinsiyeti belli oldu

'TÜP BEBEK' AÇIKLAMASI!

Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Yasemin Şefkatli, konuyla ilgili sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı: 

Zorlu geçen bir maratonun sonuna gelmiş gibiyim, umarım toparlıyorumdur. Ama gerçekten serumlarla beslendiğim, yerlerde süründüğüm bir üç ay geçti. Her şeye bin şükür tabii. Bir de yanlış bilinen ve çok mesaj aldığım bir konuya da cevap vermiş olayım; tüp bebek tedavisi görmedim. Bize de sürpriz oldu, her ne kadar aklımızda olsa da. Bu tedaviyi olsaydım sizinle sürecimi paylaşırdım, merak etmeyin. Hepinizi çok öpüyorum.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatlinin ikizlerinin cinsiyeti belli oldu

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADILAR

Sosyal medyada paylaşım yapan İdo Tatlıses, bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Eşi ile bir video çeken İdo Tatlıses, "Az önce cinsiyeti söyledik. İki erkek bebek bekliyoruz.İki tane daha İdo geliyor başına" ifadelerini kullandı.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatlinin ikizlerinin cinsiyeti belli oldu