Cadde İftira davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp'ten konser sürprizi

İftira davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp'ten konser sürprizi

31.05.2022 - 14:03 | Son Güncellenme:

ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davada sona gelindi. Jürinin karar vermesi beklenirken; pazar gecesi Depp, İngiltere'de Jeff Beck'in konserine katıldı. Bu hamlesiyle hayranlarını şaşırtan ünlü isim, dün gece ikinci kez sahneye çıkarak sevenlerine bir kez daha sürpriz yaptı. Bazı hayranlar Depp'in konsere çıkmasından memnun değilken, bazıları ise aktörü gördükleri için çok mutlu oldu. İşte detaylar...

İftira davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Deppten konser sürprizi

Johnny Depp'in eski karısı Amber Heard'a karşı açtığı, ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde görülen davanın altıncı ve son haftası da geride kaldı. Duruşmanın son günlerinde adliye binasının dışında, Depp'in hayranlarının aktörü selamlamak için şafaktan çok önce sıraya girdiği canlı bir sahne vardı.

Haberin Devamı

58 yaşındaki aktör, davanın bitmesinden birkaç gün önce tanık kürsüsüne çıktı.

İftira davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Deppten konser sürprizi

"LAF SALATASI"

Johnny Depp, avukatı Adam Waldman'ın Daily Mail'de Amber Heard hakkında yer alan açıklamalarını, eski eşi kendisine karşı hakaret davası açana kadar görmediğini açıkladı. Ünlü isim, Waldman'ın aktrisin davasının en önemli kısmını oluşturan ifadelerinin, 'laf salatası' gibi göründüğünü de söyledi.

Waldman gazeteye; Heard'ün, Depp'e yönelik taciz iddialarını uydurduğunu anlatmıştı.

"BİRAZ GÖZÜM MORARDI"

Johnny Depp, Temmuz 2015'te efsanevi Şark Eksperi treninde Amber Heard ile yaşadığı sorunlu balayında, sol gözünün altının nasıl morardığı sorulduğunda, "Amber Heard bana vurdu" dedi ve, "Biraz gözüm morardı, ama sonra her şey sona erdi ve aramız düzeldi. Yemeğe gittik" diye ekledi.

Haberin Devamı

Depp'in gözünün altındaki belirgin morluk, bir koruma tarafından çekilen grenli bir fotoğrafta görülebiliyor.

Heard, daha önce balayındalarken kavga ettiğini doğrulamıştı, ancak Depp'i suçlayarak, "Beni gerçekten öldürebileceğini düşündüm. Ölebileceğimi düşündüm" diye konuşmuştu.

İftira davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Deppten konser sürprizi

"HİÇBİR İNSAN MÜKEMMEL DEĞİLDİR"

Johnny Depp jüriye, Amber Heard'ün suçlamalarına rağmen hiçbir zaman cinsel veya fiziksel istismarda bulunmadığını söyledi. Depp, Heard'ün yeminli ifadelerini, "korkunç, gülünç, aşağılayıcı, delice, acı verici, hayal edilemeyecek kadar vahşi, zalim ve tamamen yanlış" olarak nitelendirdi.

Depp, "Beni şiddet ve cinsel istismarla suçladığını duymak delilik. Hiçbir insan mükemmel değildir, ama hayatımda asla cinsel veya fiziksel istismarda bulunmadım" dedi. Aktör, çapraz sorgusuna başlanmadan önce, doğrudan ifadesini şu sözlerle sonlandırdı:

Ne olursa olsun, buraya geldim ve doğruyu söyledim. Altı yıldır isteksizce sırtımda taşıdıklarımı dile getirdim.

"BAKALIM MUSK'IN CESARETİ VAR MI?"

Doğrudan ifadesi bittikten sonra çapraz sorgusuna başlanan Depp'in; eski eşi Amber Heard ve aktris ile o dönem aşk yaşayan SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk hakkında attığı mesajlar ortaya çıktı.

Depp'in mesajlarından bazıları, "Amber için bir gram merhamet, korku veya herhangi bir duygum yok. Mücadele etmek istediği için çok mutluyum! Sert bir duvara çarpacak. Bu zavallıyı hayatımdan atmak için sabırsızlanıyorum! Tek dileğim, karmanın devreye girmesi ve Amber'ın nefesini ondan alması... Üzgünüm dostum. Ama artık vazgeçmeyeceğim. Bakalım Musk'ın cesareti var mı? Benimle yüz yüze görüşsün, ona daha önce hiç görmediği şeyleri göstereceğim" cümlelerini içeriyordu.

Haberin Devamı

Aktörün, Elon Musk'ın cinsel organını keseceğini söylediği ve Amber Heard'den "zengin erkek avcısı, düşük seviyeli, ucuz kadın" olarak bahsettiği mesajları da jüriye gösterildi.

İftira davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Deppten konser sürprizi

"ÇOK KIZGINDIM"

Depp, bu mesajları neden gönderdiğine dair ifade vererek, şöyle konuştu:

Korkunç eylemlerle ve yapmadığınız şeylerle suçlandığınızda, Amber Heard ve ekibi tarafından sürekli olarak sizinle ilgili dünyaya yayılan çok çirkin şeyler olduğunda, bir insan olarak çok ama çok fazla öfkelenmeye eğiliminiz oluyor. Dışarı çıkıp birini incitecek kadar değil, ya da mobilyaları kırıp dökecek kadar değil ama kızıyorsunuz, bu kişinin bunu neden yaptığını merak ediyorsunuz. Yani evet, çok kızgındım.

Tüm bunların ardından Johnny Depp; Amber Heard'e karşı başlattığı hukuk mücadelesinin karara bağlanması beklenirken, gitarist Jeff Beck ile birlikte Londra'daki Royal Albert Hall'da üst üste ikinci gece sahneye çıktı.

DURUŞMALARIN ARDINDAN İNGİLTERE'YE UÇTU

Depp, duruşmaların bitmesinin ardından İngiltere'ye uçup, Sheffield Belediye Binası'na giderek, pazar gecesini Beck ile sahnede geçirdi. İkili; Sheffield'da, daha önce 2020'de yayınladıkları John Lennon şarkısı 'Isolation'ın cover'larını seslendirdi. Beck ve Depp'in birlikte sahne aldıkları günden birçok video, sosyal medyada paylaşıldı.

Haberin Devamı

Gösterinin ardından Hollywood yıldızı, mekan dışında hayranlarıyla bir araya geldi; fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı. Depp'in İngiltere'ye gitmesi; eski eşi Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı açtıkları milyonlarca dolarlık davaları sürerken, birçok kişiyi şaşırttı.

İftira davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Deppten konser sürprizi

"BUNU BEKLEMİYORDUM"

Karayip Korsanları yıldızının fotoğrafını çeken bir Instagram kullanıcısı, "Bunu beklemiyordum... Mahkemede olduğunu düşündüm ama Jeff Beck ile Sheffield'da olduğu ortaya çıktı" diye yazdı.

Konsere gidenler, aktörün Pazar günü Sheffield Belediye Binası'nda Beck ile birlikte performans sergiledikten sonra Londra'nın batısındaki Royal Albert Hall'da da görünmesini umduklarını belirtmişlerdi.

İKİNCİ KEZ SAHNEDE

Aktör; Sheffield konserinin arından, Royal Albert Hall'daki performansında da Jeff Beck'e katıldı. İkili, Jimi Hendrix'in 'Little Wing'i ve yine John Lennon'ın 'Isolation'ı da dahil olmak üzere yedi şarkı çaldı.

Haberin Devamı

Ancak bazı hayranlar, Beck'i tek başına izlemeyi tercih edeceklerini söyledi:

Buraya Johnny Depp'i görmeye gelmedik. Biraz reklam kampanyası gibi oldu. Depp'in konsere pek bir katkısı olmadı ama Beck'in performansından çok şey aldı.

Diğerleri ise yıldızı görmekten memnun oldular ve Depp'in sahneye gelişini, "Seni seviyorum Johnny!" sloganlarıyla kutladılar.

Johnny Depp, sahneye çıkmadan birkaç dakika önce Beck şöyle dedi:

İlk kez beş yıl önce soyunma odamın kapısını çaldığında tanıştık. Bunu bir sır olarak saklamaya çalışıyorduk, ama işte Johnny burada.

İftira davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Deppten konser sürprizi

JÜRİ KARAR VERECEK

Öte yandan altı hafta süren yorucu duruşmalardan sonra, davanın karara bağlanması için Cuma günü 14:57'de müzakerelere başlandı. İki saatlik bir tartışmanın ardından karara varamayan jüri, hafta sonu arası verdi. Bugün saat 9'da tekrar toplanacak olan jürinin, önümüzdeki hafta bir karara varması bekleniyor.