Cadde ‘İnci Taneleri’ ekrana damga vurdu

‘İnci Taneleri’ ekrana damga vurdu

27.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl sonra ekrana döndüğü ve fragmanlarıyla haftalardır konuşulan ‘İnci Taneleri’ dizisinin ilk bölümü reytingleriyle geceye damga vurdu. Rekor reytinglerle başlangıç yapan proje, sosyal medyada da gündem oldu.

‘İnci Taneleri’ ekrana damga vurdu

MESUT YILMAZ - Kanal D’de haftalardır merakla beklenen ‘İnci Taneleri’ dizisi, önceki akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Fragmanlarıyla olay yaratan ve günlerce konuşulan proje, hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vurdu. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı yapım, ilk bölümüyle reytinglerde rekor açılış yaptı. Total’de yüzde 8.84 reyting ve 21.02 izlenme payı, AB’de yüzde 9.59 reyting ve 25.39 izlenme payı, ABC1’de ise 10.74 reyting ve 25.41 izlenme payı alarak, tüm kategorilerde zirveye çıktı. Çarpıcı diyalogları, şarkıları, dans sahneleri ve sinema filmi tadındaki çekimleriyle gece boyunca sosyal medyanın gündemine oturan ‘İnci Taneleri’, izleyiciden tam not aldı. Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın başrolünde yer aldığı yapım, tüm gece ‘En Çok Konuşulanlar’ listesinde kaldı.

Haberin Devamı

‘İnci Taneleri’ ekrana damga vurdu

‘İnci Taneleri’ ekibi, BKM Mutfak Uniq’de gerçekleşen izleme programında bir araya geldi. Geceye; Yılmaz Erdoğan, yapımcı Necati Akpınar ve tüm oyuncu kadrosunun yanı sıra; Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ile birlikte Kanal D yöneticileri katıldı. 20 yıl sonra ekrana dönen Erdoğan, “Daha dizi başlamadan oluşan yankılar ve seyircinin gösterdiği reaksiyon çok umut verici. Benim hep istediğim bir şey vardı. O da gerçek hayata benzeyen bir hikâye yazmaktı. ‘İnci Taneleri’ bana bu imkânı verdi. Dizide çok trajik şeyler de var, çok komik şeyler de var. Tıpkı hayat gibi...” dedi. Dilber karakterine hayat veren ve pavyondaki dansıyla günlerdir konuşulan Ergüçlü ise, “Ben de bu kadar çok konuşulmayı beklemiyordum açıkçası... Çok mutlu oldum ve çok sevindik. Umarım dizimiz de Dilber’in getirdiği reaksiyonları getirecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘İnci Taneleri’ ekrana damga vurdu

‘Dört yeni dizi daha yayınlanacak’

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “İlk fragmanı yayınlandığı günden beri çok konuşuldu. Biz çok sevdik, seyircinin de çok seveceğine inanıyorum. Yılmaz Erdoğan’ın kalemi ve görsel anlatım dili çok güçlü. ‘İnci Taneleri’nin sezonun en iddialı dizilerinden biri olacağını düşünüyorum” dedi. Kanal D izleyicilerine yeni sürprizlerinin de olduğunu söyleyen Yancı, önümüzdeki günlerde dört yeni dizinin daha ekrana geleceğinin müjdesini verdi.