Cadde İpek Açar'dan oğlu Ömer Alp'le yeni poz!

İpek Açar'dan oğlu Ömer Alp'le yeni poz!

23.03.2024 - 10:54 | Son Güncellenme:

'İyi ki Doğdun Kayahan' konserleri veslesiyle yanıştığı müzisyen Alper Kömürcü ile 2019 yılında hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Açar, oğlu Ömer Alp ile yeni fotoğrafını paylaştı.

İpek Açardan oğlu Ömer Alple yeni poz

3 Nisan 2015 tarihinde yaşamını yitiren Kayahan'la evliliğinden 24 yaşında Aslı Gönül adında bir kızı olan İpek Açar, 2019'da Alper Kömürcü ile dünyaevine girmiş, Aralık 2023'te oğlunu kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Oğluna Ömer Alp adını veren İpek Açar, bebeğiyle pozunu paylaştı. Bebeğinin yüzünü göstermeyen şarkıcının paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İpek Açardan oğlu Ömer Alple yeni poz

"ÖMER ALP'İN ADINI ABLASI KOYDU"

İpek Açar, eşi Alper Kömürcü ile 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserleri sayesinde İskender Paydaş vesilesiyle tanıştıklarını açıklamıştı.

Ben konseri senfonik olarak yapmak istedim. İskender Paydaş, 'Alper var çok yetenekli, o kalkar bunun altından ancak. Bunlar çok kolay şarkıları değil, senfonik aranjelerinin yapılması ve yazılması lazım, ben sizi tanıştırayım, ben de olurum orkestranın içinde ama Alper orkestrayı yönetsin ve aranjeleri yapsın' dedi. İskender tanıştırdı beni. Tesadüfler eseri karşılaştık, 'mucize' diyorum ben.

İpek Açardan oğlu Ömer Alple yeni poz

"ÖMER ALP'İN ADINI ABLASI KOYDU"

Oğlunun adını Aslı Gönül'ün seçtiğini söyleyen Açar, "Doktorlar bir daha hamile kalamayacağımı söyleyince biz de evlat edinmeye karar verdik. O sırada hamile kaldım ve Ömer dünyaya geldi. Adını da ablası Aslı Gönül koydu" ifadelerini kullanmıştı.

İpek Açardan oğlu Ömer Alple yeni poz