Cadde Itır Esen, tepki çeken enkaz pozlarını sildi!

Itır Esen, tepki çeken enkaz pozlarını sildi!

17.01.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Itır Esen ve AKUT Vakfı’nın depreme farkındalık yaratmak adına düzenlediği ‘Sesimi Duyan Var Mı?’ projesine sosyal medyadan tepki yağdı. Model, tepkilerin büyümesi üzerine paylaşımını sildi.

Itır Esen, tepki çeken enkaz pozlarını sildi

Manken Itır Esen ile AKUT Vakfı, depreme farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Enkaz üzerine çıkarak poz veren Itır Esen'in görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Haberin Devamı

“BU NASIL FARKINDALIK?”
10 tasarımcı ve 10 modelin yer aldığı projede Esen’in Kartal’da bir binanın enkazı üzerinde yırtmaçlı elbisesiyle paylaştığı video, eleştiri aldı. Sosyal medya kullanıcıları, “Bu nasıl farkındalık?” ve “Büyük rezalet!” gibi sert yorumlar yaptı.

Görüntüler amatör kameralar tarafından kayıt altına alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Tepkilerden AKUT Vakfı da nasibini aldı. Vatandaşlar, 'Bu nasıl farkındalık?' diye sitem etti.

Itır Esen, tepki çeken enkaz pozlarını sildi

Sosyal medyada Itır Esen ve AKUT Vakfı'na gelen tepkilerden bazıları şöyle:

- Bu nasıl farkındalık yaratmak?! Dalga geçer gibi. Orda kaç insan hayatından oldu? Kaç insanın evi yuvası yıkıldı?

- Depreme farkındalık için enkaz üstünde çekim yapmaları çok normal ama abiye ile süslü takılar ve makyaj ile çekim yapması baya tuhaf. Ne anlatmak istiyorlar, bu nasıl bir farkındalık? Keşke depremde kalan insanların duygularını yansıtan bir çekim olsaydı.

Haberin Devamı

- Onun poz verdiği taşın altında çok canlar kayboldu.

Itır Esen, tepki çeken enkaz pozlarını sildi

“DOĞAL HALİM”
Ünlü manken, dudak dolgusu yaptırıp yaptırmadığı sorusuna, "Dolgu yaptırmadım, doğal halim. Kalem sürdüm, o yüzden bu böyle görünüyor" diye cevap vermişti. Itır Esen daha önce verdiği röportajda da “Küçükken hayalim model olmaktı. 9’uncu sınıfa giderken, 14-15 yaşlarımda modelliğe başladım. ‘Miss Turkey’ prestijli bir yarışma olduğu için o yaşlardan itibaren katılma isteğim vardı. 18 yaşıma girince hemen yarışmaya başvurdum" demişti.