Cadde Jamie Lee Curtis: Lindsay Lohan, harika bir anne olacak

Jamie Lee Curtis: Lindsay Lohan, harika bir anne olacak

01.05.2023 - 17:09 | Son Güncellenme:

Jamie Lee Curtis, 'Çılgın Cuma'da (Freaky Friday) kızı 'Anna'yı canlandıran eski rol arkadaşı Lindsay Lohan'a övgü dolu sözlerde bulundu. Curtis, ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Lohan için "Çok heyecanlıyım. Harika bir anne olacak" ifadelerini kullandı.

Jamie Lee Curtis: Lindsay Lohan, harika bir anne olacak

Bir dönem hareketli hayat tarzı ve yarattığı skandallarla gündemden düşmeyen Lindsay Lohan, geçtiğimiz yıl sevgilisi Bader Shammas ile hayatını birleştirmişti.

Haberin Devamı

Artık özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Lindsay Lohan, geçtiğimiz haftalarda anne olacağını açıklamıştı. Lindsay Lohan, sosyal medya hesabında üzerinde "Yakında geliyor" yazan bir bebek giysisi paylaşmıştı.
Lohan'ın 2003 yapımı 'Çılgın Cuma'da (Freaky Friday) annesi 'Tess' karakterine hayat veren Jamie Lee Curtis, eski rol arkadaşına övgü dolu sözlerde bulundu. Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis, filmde gizemli bir şekilde diğerinin bedeninde uyandığında birbirlerinin bakış açısını görmek zorunda kalan anneyle kızını canlandırıyordu

."FİLMDEKİ KIZIM BÜYÜYOR"

Sosyal medya hesabından Lindsay Lohan'ın doğum öncesi partisinde çekilen fotoğrafları yayımlayan Jamie Lee Curtis, açıklamasına "Arkadaşım ve filmdeki kızım Lindsay Lohan büyüyor" diye yazdı.

Jamie Lee Curtis: Lindsay Lohan, harika bir anne olacak

Haberin Devamı

"ONUN İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

Oscar ödüllü oyuncu Jamie Lee Curtis, daha sonra "Onun için çok heyecanlıyım. Harika bir anne olacak" ifadelerini kullandı. 36 yaşındaki Lindsay Lohan'ın fotoğraflarda karnını tuttuğu ve arkadaşlarıyla birlikte gülümsediği görüldü.