Cadde Jason Momoa: Charlize Theron ile çalışmak heyecanlandırıyor

Jason Momoa: Charlize Theron ile çalışmak heyecanlandırıyor

08.04.2022 - 08:41 | Son Güncellenme:

'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle yıldızı parlayan ABD'li aktör Jason Momoa' şimdilerde 'Hızlı ve Öfkeli 10' filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü isim, yapımdaki rol arkadaşı Charlize Theron ile ilgili konuştu.

Jason Momoa: Charlize Theron ile çalışmak heyecanlandırıyor

'Game of Thrones' dizisi ve 'Aquaman' filminin yıldızı Jason Momoa, geçtiğimiz aylarda Lisa Bonet ile 16 yıllık birlikteliklerinin bittiği haberleriyle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

BÜYÜK AŞK BİTTİ
42 yaşındaki Momoa ile 54 yaşındaki Bonet çifti, ortak bir açıklama yaparak birlikteliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu.

İkili, Instagram’dan yapılan açıklamada; “Bunu paylaşma nedenimiz haber değeri taşıması değil. Ancak hayatlarımızda saygınlık ve dürüstlükle hareket ediyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı öğrenmek üzere özgür bırakıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Jason Momoa ve Lisa Bonet 2005 yılında ilişkiye başladı, 2017’de evlendi. 14 yaşında Lola adında bir kızları, 13 yaşında Nakoa-Wolf adında oğulları bulunuyor. Bonet’nin aynı zamanda, eski eşi Lenny Kravitz’den de kızı var.

Jason Momoa: Charlize Theron ile çalışmak heyecanlandırıyor

'HIZLI VE ÖFKELİ' HEYECANI
Yakışıklı oyuncu, tüm bunların ardından yeni projesi 'Hızlı ve Öfkeli 10' hakkında açıklamalarda bulundu. 42 yaşındaki Jason Momoa, filmde Charlize Theron ve Vin Diesel ile sahneleri olacağını doğruladı.

Haberin Devamı

Ünlü isim, Theron için; "Harika biri. Sıradan biri. Yanlış anlaşılıyor" dedi. Oyuncu, sözlerine; "Gerçekten daha önce hiç karşılaşmadığım harika insanlarla çekimler yapıyorum. Öncelikle Charlize (Theron) ile çalışıyorum, ki bu beni gerçekten heyecanlandırıyor. O harika. Sonra bazı havalı yerlere gidiyorum. Açıkçası tüm kadroyla çalışıyorum, oyuncuların çoğuyla... Ama evet, Vin ile çalıştığım için heyecanlıyım. Charlize ile çalıştığım için heyecanlıyım" diye devam etti.