Cadde Jennifer Aniston'ın baba acısı: Her zaman mükemmel zamanlaman vardı

Jennifer Aniston'ın baba acısı: Her zaman mükemmel zamanlaman vardı

15.11.2022 - 09:48 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Jennifer Aniston'ın, 1970'li ve 80'li yıllarda kamera karşısına geçtiği Days of Our Lives adlı yapımla tanınan babası John Aniston hayatını kaybetti. Aniston, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü yıldız, John Aniston'ın 11 Kasım'da hayata veda ettiğini belirtti.

Jennifer Anistonın baba acısı: Her zaman mükemmel zamanlaman vardı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Daha önce Brad Pitt ve Justin Theroux gibi iki Hollywood yıldızıyla evlenen oyuncu Jennifer Aniston, sık sık insomnia (uykusuzluk) nöbetlerine girdiğini ve bu rahatsızlığıyla 20 seneden fazladır mücadele ettiğini açıklamıştı. 53 yaşındaki oyuncu, 30'lu yaşlarının başındayken uykusuzluk çektiğini ve o dönem bunun çok ciddi bir durum olmadığını belirtmişti.

“Uyku yoksunluğunun etkilerini daha gençken pek fark etmiyorsunuz çünkü yenilmez olduğunuzu düşünüyorsunuz” diyen oyuncu, bu konu hakkında endişelendikçe daha da uyuyamadığını fark ettiğini açıkladı.

"UYURGEZERDİM"

Geçmişte uyurgezer olduğunu belirten Aniston, uykusuzluğun giderek beyin fonksiyonlarını ve vücudunu etkilediğini belirtmişti. Oyuncu, “Geçmişte uyurgezerlik yapardım, ev alarmı beni uyandırırdı” demişti

Haberin Devamı

Beslenme, egzersiz ve uykunun sağlığın en önemli üç faktörü olduğunu belirten oyuncu, vücut saatine uyum sağlamanın önemine vurgu yapmıştı.

Jennifer Anistonın baba acısı: Her zaman mükemmel zamanlaman vardı

1970'li ve 80'li yıllarda kamera karşısına geçtiği Days of Our Lives adlı yapımla tanınan ünlü oyuncu John Aniston yaşamını yitirdi. Jennifer Aniston, babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

11 KASIM'DA ÖLDÜ

Babasıyla çekilen bir dizi fotoğrafını paylaşan Aniston, John Aniston'ın 11 Kasım'da hayata veda ettiğini belirtti.

"TANIDIĞIM EN İYİ İNSANLARDAN BİRİYDİN"

Oyuncu "Tatlı babam... Johny Anthony Aniston. Sen tanıdığım en güzel insanlardan biriydin. Huzur içinde ve acı çekmeden cennete uçtuğun için minnettarım" diye yazdı.

Jennifer Anistonın baba acısı: Her zaman mükemmel zamanlaman vardı

TAZİYE YORUMLARI GELDİ

Babasının öldüğü 11- 11 tarihinin kendisi için her zamankinden çok daha büyük bir anlam taşıyacağını ekleyen Aniston paylaşımını, "Seni zamanın sonuna kadar seveceğim" notuyla bitirdi. Jennifer Aniston'ın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda taziye yorumu geldi.

Jennifer Anistonın baba acısı: Her zaman mükemmel zamanlaman vardı

John Aniston, ilk evliliğini 1965 yılında Nancy Dow ile yaptı. Bu evlilik 1980'de sona erdi. Dört yıl sonra Sherry Rooney ile evlendi. John Aniston'ın Jennifer dışında Alex adında bir oğlu da bulunuyor.