Cadde Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez, uçakta düşen yolcunun yardımına koştu!

Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez, uçakta düşen yolcunun yardımına koştu!

24.06.2022 - 17:15 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in, 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard ile birbirlerini iftira ile suçladıkları davada 1 Haziran'da karar çıktı. Yer aldığı çapraz sorgularla duruşmaların yıldızı haline gelen ve daha önce sık sık manşetlere taşınan avukat Camille Vasquez, takdir toplayan hareketiyle bir kez daha adından söz ettirdi. Kendisinin de bulunduğu uçuşta düşerek kafasını çarpan bir yolcuya müdahale eden Vasquez, uçuş görevlisi tarafından 'Wonder Woman (Harika Kadın)' olarak nitelendirildi. İşte detaylar...

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez, uçakta düşen yolcunun yardımına koştu

Johnny Depp'in 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde aşk yaşamaya başladığı ve 2015'te dünyaevine girerek, 2017'de olayı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşı açtıkları milyon dolarlık davalarda 1 Haziran günü karara varıldı.

Haberin Devamı

TAZMİNAT ÖDEYECEK

Amber Heard'ün, aktöre karşı açtığı iftira davasını kaybettikten sonra, 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, Depp'in zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verildi; ancak sonrasında bu rakam 5 milyondan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü.

Jüri ayrıca, Herad'ün de Johnny Depp'in avukatı üzerinden iftiraya uğradığına ilişkin suçlamalarından birini kabul ederek, Depp'in aktrise 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez, uçakta düşen yolcunun yardımına koştu

EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERDEN BİRİ

37 yaşındaki Camille Vasquez ise, Depp'in eski eşi Amber Heard'a açtığı davayı kazanmasına yardım eden avukatlarından biri olarak, herkesin bildiği ve Hollywood'da en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Haberin Devamı

ABD'nin Virginia Eyaleti'nde 11 Nisan'da başlayan dava sona ermeden önce, Depp ile Vasquez’in mahkeme salonunda birbirlerinin ellerini tutması, sarılmaları ve çok yakın bir şekilde sohbet etmeleri kameralara yansıdı.

Aktörün hayranları da sosyal medyada Depp ile Vasquez’in birbirlerine yakıştıklarını söyledikleri yüzlerce yorum paylaştı.

"SÖYLENTİLER ASILSIZ"

Vasquez'in adliyeden çıkarken, gazetecilerin aktör ile ilişki yaşayıp yaşamadıklarını sorması üzerine herhangi bir yorum yapmayıp sadece gülümseyerek saçını savurması ve hayran kalabalığına el sallaması da aşk iddiasını güçlendirdi.

Ancak Depp ve Vasquez bu iddiaların hiçbirini kabul etmedi. Hatta Depp'e yakın kaynaklar, söylentilerin asılsız olduğunu söyledi.
Depp'in hukuk ekibinden biri, tüm ekibin aktör ile dost olduğunu, ilişkilerinin profesyonel ilişkiden çok gerçekten arkadaş ilişkisine büründüğünü ve Vasquez'in Johnny Depp'le çıkmadığını söyledi.

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez, uçakta düşen yolcunun yardımına koştu

ERKEK ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Davanın sona ermesinin ardından Vasquez'in 38 İngiliz erkek arkadaşı Edward Owen ile birlikte Virginia'daki Ritz-Carlton otelinde görüntülenmesi, bu iddiaları kesin bir şekilde yalanlamış oldu.

Çift, havaalanına giderken fotoğrafçılar ve hayranlar tarafından ilgiyle karşılandı. Owen, hayranlarla fotoğraf çekilirken neşeli görünüyordu. Muhabirler, ikiliye birkaç soru sormaya çalıştılar, ancak avukat sessiz kalarak aracına bindi.

Haberin Devamı

VASQUEZ VE OWEN NASIL TANIŞTI?

Daily Mail'in haberine göre, Vasquez ve Owen, Kasım ayında Londra'da lüks gastropub The Cow'da bir araya geldi. İsmi paylaşılmayan bir kaynak, şöyle konuştu:

"Bu oldukça yeni bir ilişki ama Edward ona aşık Dava başladığından beri Camille'i ABD'de ziyaret etti ve dava biter bitmez Camille de onu İngiltere'de ziyaret etmeyi planlıyor. Bu bir uzun mesafe ilişkisi ve her ikisi de kendi kariyerlerinde yükselişte, ancak yine de ilişkilerinin yürümesini umuyorlar."

UÇAKTAKİ YOLCUNUN YARDIMINA KOŞTU

Olaylı davada gösterdiği performans nedeniyle işinde terfi alan Depp'in yıldız avukatı Camille Vasquez, tüm bunların ardından bu hafta başlarında Los Angeles'tan New York'a giden bir American Airlines uçuşunda görüldü.

TMZ'nin haberine göre; 70'li yaşlarındaki bir adam uçağın ortasında düşüp kafasını vurduktan sonra bir uçuş görevlisi yardım istediğinde, ünlü avukat ve korumasının harekete geçtiği bildirildi.

Haberin Devamı

Uçaktaki yolcular; avukatın, doktor olan kayınbiraderi ile temasa geçtiğini söyledi. Daha sonra kayınbiraderi, adamın kalp krizi geçirip geçirmediğini veya düşme nedeniyle beyninde bir kanama olup olmadığını kontrol etmesi için Vasquez'e rehberlik etti.

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez, uçakta düşen yolcunun yardımına koştu

"HARİKA KADIN"

Vasquez'in korumasının akıllı saatini çıkardığını ve kalp atış hızını izlemek için hasta yolcunun üzerine yerleştirdiği bildirildi. Şans eseri uçakta bir cerrah da vardı ve yolcunun yanına gelerek, ilk yardım görevini Vasquez'den devraldı.

Bir uçuş görevlisi, yaşananların ardından Camille Vasquez'e 'Wonder Woman (Harika Kadın)' dedi ve ona iki şişe alkol hediye etti.

Uçak, yaşanan adrenalin dolu dakikaların ardından sağlık görevlilerinin rahatsızlanan yolcuyla ilgilenmek için beklediği Los Angeles'a döndü. Uçak indiğinde ve acil servis ekipleri tarafından uçaktan indirilene kadar yolcunun bilincinin açık olduğu söylendi.