Cadde Jurassic World: Yıkılmış Krallık oyuncuları kim? Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?

Jurassic World: Yıkılmış Krallık oyuncuları kim? Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?

10.03.2021 - 18:38 | Son Güncellenme:

Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi, Jurassic World'ün bir devamı ve Jurassic Park film serisinin beşincisidir. Sinema salonlarında oldukça ilgi gören yapım, bilimkurgu ve macera türünde ABD yapımıdır. Peki, Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Jurassic World: Yıkılmış Krallık oyuncuları kim Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi konusu nedir, ne zaman çekildi

Yabancı sinema filmi Jurassic World: Yıkılmış Krallık, televizyon ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. İzleyenler filmin konusunu ve oyuncularını merakla araştırıyor. Filmin senaryosu Colin Trevorrow ve Derek Connolly tarafından kaleme alındı. 2018 yapımı filmin yönetmen ise J. A. Bayona'dır. İşte, detaylar...

Haberin Devamı

JURASSİC WORLD YIKILMIŞ KRALLIK KONUSU

Tema parkı ve lüks tatil yeri Jurassic World dinozorlar tarafından yok edileli dört yıl olmuştur. Isla Nublar, hayatta kalan dinozorların ormanlarına sığındığı ve insanlar tarafından terk edilmiş bir yer hâline gelmiştir. Adanın uykuda olan yanardağı harekete geçince, Owen ve Claire adada kalan dinozorların soyunun tükenmesini engellemek için bir kurtarma kampanyası başlatır. Owen, hala ormanın derinliklerinde kayıp olan öncü raptor Blue'yu bulmak ister, Claire ise bu yaratıklara saygı duyduğunu anlamıştır ve misyonunu yerine getirmeye kararlıdır. Adaya vardıkları sırada lavların da harekete geçmesiyle, bu macera tüm gezegeni, prehistorik çağlardan beri görülmemiş ölümcül bir tuzağa sürükler.

Haberin Devamı

JURASSİC WORLD YIKILMIŞ KRALLIK OYUNCULARI

Chris Pratt - Owen Grady
Bryce Dallas Howard - Claire Dearing
B. D. Wong - Dr. Henry Wu
Toby Jones
Rafe Spall
Justice Smith - Genç bir bilim adamı
Daniella Pineda
Ted Levine
Geraldine Chaplin
James Cromwell