Cadde Kaan Boşnak'tan şiddet iddialarına yanıt!

Kaan Boşnak'tan şiddet iddialarına yanıt!

14.09.2022 - 15:16 | Son Güncellenme:

'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun solisti Kaan Boşnak'ın boşanma aşamasındaki eşi Başak Ceylan Torun, şiddete uğradığını ileri sürdü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Torun, "Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum" demişti. Konuyla ilgili sessizliğini bozan ünlü şarkıcı, avukatı Ayşegül Mermer aracığıyla hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Kaan Boşnaktan şiddet iddialarına yanıt

Ünlü müzisyen Kaan Boşnak ve festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun, 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift karantina döneminde Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde sadece şahitlerin katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşayan ikili, 2021 yılında Ali Kutluhan ismini verdikleri çocuklarını kucaklarına almıştı. Ancak evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Başak Ceylan Torun ve Kaan Boşnak arasında olay yaratacak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

36 yaşındaki Başak Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eşi Kaan Boşnak'tan hem kendisinin hem de bir yaşındaki oğlu Ali Kutluhan'ın şiddet gördüğünü itiraf etti.

"HEP SUSTUM, AÇIKLAMA YAPMADIM"

Torun, "Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız" ifadelerini kullandı. Başak Ceylan Torun’a; Ömür Gedik ve Yeşim Salkım dahil birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından destek mesajı geldi.

Kaan Boşnaktan şiddet iddialarına yanıt

KAAN BOŞNAK SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Basına yansıyan iddiaların ardından Kaan Boşnak, avukatı aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, “Basına yansıyan ve kamuoyuna servis edilen gerçek dışı haber ve iftiralardan, sizlerle birlikte ve eş zamanlı olarak haberdar olmuş durumdayız” dedi.

Haberin Devamı

Ayrıca Boşnak’ın avukatı Ayşegül Mermer, “Fiziksel ve psikolojik şiddetin gerçek mağdurunun müvekkilimiz Kaan Boşnak olduğu bu süreçte, kamuoyunun hassasiyetlerini suiistimal etme saiki güden ve müvekkilimizin kişilik hakları ile itibarını hedef alan gerçek dışı iddialara karşı yasal yollara ivedilikle başvurulacaktır. Bu iftiraların muhatapları ile müvekkilimiz, Yüce Türk Mahkemeleri önünde hesaplaşacaktır. Bu çerçevede Bakırköy Aile Mahkemeleri nezdinde tedbir talepli yapılan ilk başvurumuz lehimize sonuçlanmış olup bu da haklılığımızın ilk göstergesidir. Bu süreçte, özellikle müvekkilimizin oğlunun psikolojik sağlığının etkilenmemesi adına gerekli bilgi ve belgeleri yalnızca mahkemelerle paylaşmayı uygun buluyor, bu sebeple aynı objektif davranışı ve hassasiyeti siz değerli basın mensuplarından da beklemekteyiz” açıklamasında bulundu.

Kaan Boşnaktan şiddet iddialarına yanıt