Cadde Kanserle mücadele eden Shannen Doherty'den kötü haber

Kanserle mücadele eden Shannen Doherty'den kötü haber

08.06.2023 - 16:40 | Son Güncellenme:

2017 yılından bu yana meme kanseriyle mücadele eden ABD'li oyuncu Shannen Doherty, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkındaki kötü haberi duyurdu. Rol aldığı 'Charmed' ve 'Beverly Hills, 90210' gibi dizilerle tanınan 52 yaşındaki ünlü isim, kanserin beynine yayıldığını açıkladı.

Kanserle mücadele eden Shannen Dohertyden kötü haber

Gençlik yıllarında rol aldığı 'Beverly Hills, 90210' (Evimiz Hollywood'da) dizisiyle tanınan Shannen Doherty, 2020 yılında katıldığı televizyon programında, mücadele edip yendiği hastalığının yeniden nüksettiğini ve dördüncü evrede olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

HASTALIĞINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE AÇIKLADI

Gözyaşlarına hakim olamayan 48 yaşındaki oyuncu, hastalığına rağmen çalışmaya devam ettiğini anlatmıştı. 'Good Morning America' adlı programa konuk olan Doherty, "Buradayım, çünkü bu haberi insanların benden duymasını istedim" demişti.

Kanserle mücadele eden Shannen Dohertyden kötü haber

''HAYATIMIZ HASTALANDIĞIMIZ AN BİTMİYOR''

ABD'li oyuncu, "Hayatımız, hastalandığımız an bitmiyor. Daha birçok şey yaşayacak zamanımız oluyor. İnsanlara dördüncü evre kanser hastalarının da hala çalışabildiğini göstermek istedim" şeklinde konuşmuştu.

Kanserle mücadele eden Shannen Dohertyden kötü haber

''SEVDİKLERİMLE İLİŞKİLERİMİ KESMEK KOLAY DEĞİL''

Öte yandan; Kanserin dördüncü evreye geldiğini ve hastalığın bazı organlarına yayıldığını anlatan oyuncu, kalan zamanında neler yapmayı planladığını anlatmıştı. Elle dergisine konuşan Shannen Doherty, kendini hazır hissettiğinde ailesi ve sevdikleri için mektuplar yazacağını, videolar çekeceğini belirtmişti.

Haberin Devamı

10 ya da 15 yıl yaşayacağına inandığını söyleyen Doherty, "Kendimi çok sağlıklı biri gibi hissediyorum. Daha 10 ya da 15 yıl yaşayacak gibi hissederken sevdiklerimle ilişkilerimi kesmek de kolay değil" ifadelerini kullanmıştı.

Kanserle mücadele eden Shannen Dohertyden kötü haber

ÜZÜCÜ GELİŞMEYİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla savaşan oyuncudan kötü haber geldi. Ünlü isim, 2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla kanserin beynine yayıldığını açıkladı.

Kanserle mücadele eden Shannen Dohertyden kötü haber

''KORKUM APAÇIK''

Sosyal medya hesabında sağlık durumuna ilişkin sık sık paylaşım yapan 52 yaşındaki oyuncu, kanser hücrelerinin arttığını ifade etti. 12 Ocak günü yaptırdığı son taramalardaki bir görüntüsünü paylaşan yıldız, kanserin beynine yayıldığını söyledi. Doherty, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

12 Ocak'ta ilk radyasyon turu gerçekleşti. Korkum apaçık. harika doktorlarım ve Cedar Sinai'deki harika teknisyenlerim olduğu için şanslıyım. Ama bu korku…. Kargaşa….. her şeyin zamanlaması…. İşte kanser böyle görünebilir.

Kanserle mücadele eden Shannen Dohertyden kötü haber

 

 

Yazarlar