Cadde Kanye West hakkında şoke eden iddia: Kim Kardashiana benzeyen sevgilisiyle evlendi!

Kanye West hakkında şoke eden iddia: Kim Kardashiana benzeyen sevgilisiyle evlendi!

14.01.2023 - 11:20 | Son Güncellenme:

Rapçi Kanye West ile reality şov yıldızı Kim Kardashian, sekiz yıllık evliliklerini Şubat 2021'de bitirmiş, çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıldır süren dava, geçtiğimiz Kasım ayında resmen sonuçlanmıştı. Kardashian'dan boşanmasının üzerinden iki ay geçen West'in, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlendiği iddia edildi. Censori'nin rapçinin eski eşine benzerliği ve Kim Kardashian'ın yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada gündem oldu.

Kanye West hakkında şoke eden iddia: Kim Kardashiana benzeyen sevgilisiyle evlendi

Adını mahkeme kararıyla resmen 'Ye' olarak değiştiren ve son dönemde davranışlarıyla gündemden düşmeyen Kanye West, geçtiğimiz aylarda eski eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian, evlilik sözleşmelerine bağlı kalarak; 2021 yılının Şubat ayında ayrılmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

Haberin Devamı

Kanye West hakkında şoke eden iddia: Kim Kardashiana benzeyen sevgilisiyle evlendi

VELAYETİ PAYLAŞACAKLAR

Page Six'in teyit ettiğine göre; Kim Kardashian ve Kanye West, iki ay önce boşanma davalarını sonuçlandırdı. Mahkeme belgelerinden 42 yaşındaki reality şov yıldızı ve 45 yaşındaki rapçinin, dört çocukların velayetini paylaşacakları öğrenildi.

Kardashian'a yakın kaynaklar, TMZ'ye; West'in de daha önce Eylül ayında itiraf ettiği gibi, çocukların zamanın yüzde 80'inde annelerinde kalacağını söyledi.

Kanye West hakkında şoke eden iddia: Kim Kardashiana benzeyen sevgilisiyle evlendi

AYDA 200 BİN DOLAR NAFAKA

Anlaşmaya göre; Kanye'nin, eski eşine ayda 200 bin dolar (yaklaşık 3 milyon 800 bin TL) nafaka ödemesi gerekiyor. Hem Kardashian, hem de West eş desteğinden feragat ettikleri için bu nafaka sadece çocuklarının giderleri için kullanılacak.

ÇOCUKLARIN EĞİTİM MASRAFLARININ YARISINDAN SORUMLU

Haberin Devamı

Rapçi, çocukların eğitim masraflarının (okul harçları gibi) ve güvenlik giderlerinin yüzde 50'sinden de sorumlu olacak. Kardashian ve West'in dört çocuklarından herhangi biriyle ilgili bir anlaşmazlık yaşamaları halinde, anlaşma uyarınca arabuluculuğa katılmaları gerekiyor. Ancak, taraflardan birinin arabuluculuğa katılmaması halinde, katılan taraf karar mercii haline gelecek.

Bunlara ek olarak, ikilinin mülkleri ve varlıkları da eski çiftin evlilik öncesi anlaşmasına uygun olarak paylaştırıldı.

Kanye West hakkında şoke eden iddia: Kim Kardashiana benzeyen sevgilisiyle evlendi

'EVLENDİ' İDDİASI

Tüm bunların ardından TMZ'nin bildirdiğine göre; Kanye West'in, geçtiğimiz günlerde 'Yeezy' adlı markasının bir çalışanı olan Bianca Censori ile Beverly Hills'de yapılan samimi bir törenle evlendiği iddia edildi.

YÜZÜK TAKTILAR

West ve birkaç yıl boyunca rapçinin moda markası için mimari tasarımcı olarak çalışan Censori'nin, birlikteliklerini yasal hale getirmeleri için gereken başvuruyu yapıp, evlilik cüzdanlarını anlamadan; sadece yüzük taktıkları ve birbirlerine 'Evet' dedikleri öğrenildi. Mutlu çift, aynı gün Beverly Hills'teki ünlü bir otelinde yemek yerken alyanslarıyla görüntülendi.

Kanye West hakkında şoke eden iddia: Kim Kardashiana benzeyen sevgilisiyle evlendi

NE ZAMAN AŞK YAŞAMAYA BAŞLADIKLARI BİLİNMİYOR

Henüz evlilikleri konusunda bir açıklama yapmayan ikilinin ne zamandır aşk yaşadığı bilinmiyor, ancak Censori rapçinin markasında çalışmaya 2020 yılında başladı. Geçtiğimiz ay West, 'Censori Overload' adlı bir şarkı çıkararak sevgilisine göndermede bulunmuştu.

Haberin Devamı

KIM KARDASHIAN'A BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Kanye West'in evlendiği ileri sürülen Bianca Censori ile ilgili en çok dikkat çeken ayrıntı da Kim Kardashian'a olan benzerliği oldu.

Kanye West hakkında şoke eden iddia: Kim Kardashiana benzeyen sevgilisiyle evlendi

"YAPACAK ÇOK ŞEYİM VAR"

Kardashian, eski eşinin evlendiği iddialarıyla ilgili bir açıklama yapmasa da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Kim, aktif olarak kullandığı Instagram sayfasının hikayeler bölümünden; "Sessiz kız dönemimdeyim, söyleyecek pek bir şeyim yok. Sadece yapacak çok şeyim var" ve "Unutma, kara koyun genellikle keçiye dönüşür" yazılarını paylaştı.