Cadde Kanye West'in sevgilisi Chaney Jones'tan sürpriz hamle!

Kanye West'in sevgilisi Chaney Jones'tan sürpriz hamle!

13.05.2022 - 16:25 | Son Güncellenme:

Kısa süre önce eski eşi Kim Kardashian ve onun erkek arkadaşı Pete Davidson'ı sosyal medya üzerinden taciz etmesinin ardından tepki çeken ve bu nedenle Grammy Ödülleri'ndeki sahne performansı iptal edilen Kanye West'in, iki aydır birlikte olduğu kız arkadaşından sürpriz bir hamle geldi. 'Kim Kardashian klonu' olarak anılan Chaney Jones, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Kanye Westin sevgilisi Chaney Jonestan sürpriz hamle

Adını mahkeme kararıyla resmen 'Ye' olarak değiştiren ve son dönemde davranışlarıyla gündemden düşmeyen Kanye West, geçtiğimiz aylarda eski eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian ile onun yeni sevgilisi Pete Davidson'ı taciz eden paylaşımlar yapmıştı.

Haberin Devamı

DAVIDSON İLE YAZIŞMALARI İFŞA OLDU

Sosyal medya paylaşımlarından çifti hedef alan West'in son olarak Davidson'la yazışmaları ortaya çıkmıştı. Ünlü komedyenin eski eşe verdiği yanıt olay olmuştu.

Kanye Westin sevgilisi Chaney Jonestan sürpriz hamle

Davidson, söz konusu mesajlarından birinde; "Kim kelimenin tam anlamıyla tanıdığım en iyi anne. Onun çocuklar için yaptığı şeyler harika. Çocuklarının böyle bir annesi olduğu için şanlısın ama artık bize bu şekilde davranmana izin vermemeye karar verdim ve sessizliğimi bitirdim" deyince Kanye West kızmıştı.

West, ünlü komedyene "Şu an neredesin?" diye sorunca aldığı yanıt ise çok konuşulmuştu. Pete Davidson, yataktan bir pozunu paylaşıp "Karınla yataktayım" demişti. Karşılıklı bir süre yazışmaya devam eden ikilinin özel mesajları sosyal medyada; "Kim ikisinden de kurtulmalı" yorumlarına sebep olmuştu.

Haberin Devamı

"YARDIM ALMAYA GİTTİ" İDDİASI

Tüm bunların ardından Kanye West'in, yaptıklarından sonra yardım almaya gittiği belirtildi. JustJared'e konuşan Kardashian'lara yakın bir kaynak, "Kanye, Kim'e, çocukların iyiliği için, kamuoyu önüne çıkmayacağını, sosyal medyada kışkırtıcı açıklamalar yapmayacağını ve iyileşmek için bir yere gideceğini söyledi" dedi.

"SEVGİ DOLU BİR BABA OLMAYA ODAKLANDI"

44 yaşındaki rap şarkıcısının sözcüsü Jason Lee de bir açıklama yaparak, "Ye, kendisi ve ailesi ile ilgili tüm manşetleri günlük olarak izler. Çoğu, yalnızca gerçek dışı olmakla kalmayıp, Kim'le paylaştığı güzel çocuklar için sağlıklı bir çevre yaratma hedefini tehlikeye atan, yanlış bir anlatı yaratan 'Kardashian'lara yakın kaynaklar' tarafından medyaya aktarılıyor" ifadelerini kullandı.

Kanye Westin sevgilisi Chaney Jonestan sürpriz hamle

"Kanye, son zamanlarda gördüğümüz tüm yanlış manşetlerden çok önce, kendisine bakmaya, sevgi dolu bir baba ve yaratıcı bir deha olmaya odaklandı" şeklinde konuşan sözcü, sözlerine şöyle devam etti:

Eğer onun ağzından duymuyorsanız, sosyal medyadan okuyorsanız veya bir basın açıklamasından görüyorsanız, yanlıştır.

GRAMMY PROGRAMINDAN ÇIKARILDI

Taciz içeren paylaşımları nedeniyle West’in 2022 Grammy Ödülleri'nde sahne performansı da iptal edildi. Bugüne kadar 75 kez Grammy'ye aday gösterilen West, toplamda 22 Grammy ödülü kazandı.

ESKİ EŞİNE BENZEYEN CHANEY JONES İLE AŞK YAŞIYOR

Haberin Devamı

Kanye West, Kim Kardashian ile olayı ayrılığından sonra, geçtiğimiz Şubat ayında Chaney Jones ile aşk yaşamaya başladı. West ve eski eşi Kardashian'a fazlasıyla benzeyen Jones, ilk kez Şubat ayının başlarında Malibu'daki Soho House'da görüntülendi. İkili, haftalar sonra ise birlikte bir NBA maçına gitti.

Chaney Jones hakkında pek bir şey bilinmiyor, ancak seyahat ve keşfetme konusunda bir tutkusu var gibi görünüyor. Ayrıca ünlü ismin, sık sık Kim Kardashian ile benzer kombinler yaptığı için televizyon yıldızının hayranı olabileceği de söyleniyor.

Kanye Westin sevgilisi Chaney Jonestan sürpriz hamle

HAYRANLARININ DİKKATİNİ ÇEKTİ

'Kim Kardashian klonu' olarak anılan Jones, son sadece birkaç aydır birlikte olduğu West ile ilişkisini bir üst seviyeye çıkardı.

Jones'un 600 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden peş peşe yayınladığı fotoğraflarda görünen sol bileğindeki yeni dövme, ikilinin hayranlarının dikkatini çekti.

Böylece, 24 yaşındaki sosyal medya fenomeninin sevgilisinin adı olan 'Ye'yi, siyah el yazısıyla dövme yaptırdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kanye Westin sevgilisi Chaney Jonestan sürpriz hamle

AYRILIĞIN NEDENİ KARDASHIAN MI?

Öte yandan Bipolar bozuklukla mücadele eden Kanye West (Ye), Jones ile birlikte olduğunu duyurmadan önce, sevgilisi Julia Fox'tan ayrılmış; Kim Kardashian'la barışmak isteyen ve Sevgililer Günü'nde ünlü isme çiçek de yollayan West'in, Fox ile ayrılığını nedeni Kardashian olarak gösterilmişti.

32 yaşındaki Fox, West'in Kardashin'a bir kamyonet dolusu gül göndermesinin sosyal medyada gündem olmasından sonra, kendi Instagram sayfasından yıldız rapçinin tüm fotoğraflarını silmişti.

DÖRT ÇOCUKLARI VAR

2014 yılında nikah masasına oturan Kardashian-West çiftinin, North (8), Saint (6), Chicago (4) ve Psalm (2) adlarında dört çocuğu bulunuyor.