Cadde Ray J'den yıllar sonra gelen kaset itirafı: Kim Kardashian'la sözleşme yaparak yayınladık!

Ray J'den yıllar sonra gelen kaset itirafı: Kim Kardashian'la sözleşme yaparak yayınladık!

07.05.2022 - 08:55 | Son Güncellenme:

Gösteri dünyasında yıllardır konuşulan Kim Kardashian ve eski sevgilis Ray J'nin 2007 yılında internete sızan seks kasediyle ilgili beklenmedik bir açıklama geldi. ABD'li şarkıcı Ray J, bir dönem aşk yaşadığı reality show yıldızı Kim Kardashian ile çektiği kasedi kendisinin sızdırmadığını ifade etti.

Ray Jden yıllar sonra gelen kaset itirafı: Kim Kardashianla sözleşme yaparak yayınladık

Kim Kardashian ile 2002 yılında birlikte olduğu Ray J'nin yatak odası görüntüleri, çekildikten beş yıl sonra, 2007'de internete sızmıştı. Kaset internete sızıp gündeme bomba gibi düştüğünde Kardashian ailesiyle birlikte 'Keeping Up With The Kardashians' adlı TV şovuna başlamak üzereydi. Geçen yılın yaz aylarında bu konuda konuşan Kardashian, sorunun üstesinden geldiğini anlatmıştı.

Haberin Devamı

Kardashian, geçen yıl Andy Cohen'in programına konuk olduğunda Keeping Up With The Kardashians'ın bu kadar ilgi görmesinde o görüntülerin de büyük etkisi olduğunu itiraf etmişti.

'ONA BÜYÜK İYİLİK YAPTIM' DEMİŞTİ

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West de bu yılın ocak ayında söz konusu seks kasedinin yeni bölümünün ortaya çıkmasını kendisinin engellediğini ileri sürmüştü. 44 yaşındaki Kanye West, Jason Lee'nın 'Hollywood Unlocked' adlı sohbet programına konuk olmuş ve röportaj sırasında; "Ona en büyük iyiliği yaptım ve kaseti geri aldım" demişti.

Ray Jden yıllar sonra gelen kaset itirafı: Kim Kardashianla sözleşme yaparak yayınladık

 "O gece gittim ve Ray J'den içinde seks görüntülerinin olduğu dizüstü bilgisayarı kendim aldım" diyen West, bilgisayarı Kim Kardashian'a teslim ettiğinde yıldızın çok rahatladığını ve sevinçten gözyaşlarına boğulduğunu anlattı.  Eşinin neden ağladığı hakkında da fikir yürüten ünlü isim, "Bilgisayarı gördüğünde neden ağladığını biliyor musunuz? Çünkü o bilgisayardaki görüntüler onun nasıl da kullanıldığını gözler önüne seriyordu. O görüntüler, insanların onu sevmediğinin, bir eşya olarak gördüğünün kanıtıydı" demişti.

Haberin Devamı

Kardashian'ın sözcüsü ise ortada bir dizüstü bilgisayar olduğunu kabul etmiş ama içinde yıldızın yatak odası görüntüleri olduğu iddiasını reddetmişti. Sözcüye göre; bilgisayarda yatak odası görüntüleri yoktu fakat bunun yerine Meksika'ya giden bir uçakta çekilen görüntüler yer alıyordu.

"ADIM KÖTÜYE KULLANILDI"

Tüm bu yaşananlardan aylar sonra Ray J, eski sevgilisi Kim Kardashian ile geçmişte çektiği seks kasediyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıllar sonra konuyla ilgili ilk kez Daily Mail'e konuşan J, kasedi kendisinin sızdırmadığını ve adının kötüye kullanıldığını söyledi.

Gerçek adı Ray Norwood olan 41 yaşındaki şarkıcı, Kardashian ile birlikte çektikleri kasetlerin hiçbirinin bir kopyasına sahip olmadığını belirtti. Ray J, sadece Kim Kardashian'ın 2002 ile 2009 yılları arasında kendisine gönderdiği fotoğraf ve metinleri sakladığını söyledi.

ABD'li yıldız, "14 yıldan fazla bir süredir gölgelerde oturup Kardashian'ların adımı kötüye kullanmasına ve yıllar boyunca milyarlarca dolar kazanmasına izin verdim. Hiç konuşmadığım bir konu hakkında artık konuşuyorum" dedi.

Ray Jden yıllar sonra gelen kaset itirafı: Kim Kardashianla sözleşme yaparak yayınladık

Haberin Devamı

ANNESİ DE BİLİYOR

Ray J, "Hayatımda hiç seks kasedi sızdırmadım. Hiçbir zaman herhangi bir şeyin sızıntısı olmadı. Kris Jenner, Kim ve benim aramda her zaman bir anlaşma ve ortaklık oldu ve bu şeyin başlangıcından beri her zaman ortak olduk" ifadelerini kullandı.

Videoyu yayınlamanın kendi fikri olduğunu söyleyen Ray J, konudan Kim Kardashian'ın da haberi olduğu ve birlikte sözleşme imzaladıklarını da aktardı.