Cadde 'Kara sevdası Shakira'ya milyonlarca euro'ya mâl oldu! Pique yerine Ramos'u seçmeliydi'

'Kara sevdası Shakira'ya milyonlarca euro'ya mâl oldu! Pique yerine Ramos'u seçmeliydi'

23.11.2023 - 10:16 | Son Güncellenme:

Vergi kaçakçılığı suçlamasıyla İspanya'da yargılanan ve sekiz yıl iki ay hapsi istenen dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, ilgili davada hakkındaki suçlamaları kabul ederek, anlaşma yoluna gitmişti. Gerçek adı Isabel Mebarak Ripoll olan Shakira'nın avukatı Pau Molins, ünlü ismin kendisini aldatan eski sevgilisi Gerard Pique yerine Sergio Ramos ile aşk yaşasaydı milyonlarca euro kâr edeceğini iddia ederek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kara sevdası Shakiraya milyonlarca euroya mâl oldu Pique yerine Ramosu seçmeliydi

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Kolombiyalı şarkıcı Shakira, bir süredir İspanya'da yaklaşık 15 milyon euro vergi kaçırdığı gerekçesiyle yargılanıyordu. İspanyol savcılar, ünlü şarkıcının 2012-2014 yıllarında 14.5 milyon euro tutarında vergi kaçırdığı iddiasıyla sekiz yıl iki ay hapis cezasına çarptırılmasını istemişti.

Haberin Devamı

Ünlü isim, daha önce "Davada kendimi savunacak yeterli kanıtım olduğuna ve adaletin benden yana tecelli edeceğine inanıyorum" açıklamasını yapmasına rağmen; geçtiğimiz günlerde Barcelona İl Mahkemesi’nde dün görülen davada vergi kaçırdığını kabul etmişti.

Kara sevdası Shakiraya milyonlarca euroya mâl oldu Pique yerine Ramosu seçmeliydi

"ÇOCUKLARIM İÇİN ANLAŞMA YOLUNA GİTTİM"

Mahkeme kaynaklarından edinilen bilgilerde; İspanya'da yaşadığı dönemle bağlantılı olarak, 2012 ile 2014 yılları arasında 6 farklı suçla maliyeden 14.5 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan Shakira'nın, 2.9 milyon euro'luk bir cezayı da ödemeyi kabul ederek anlaştığı ortaya çıkmıştı.

Şarkıcı, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada aslında masum olduğunu ve bunu kanıtlamak için uzun süre çabalama seçeneği bulunduğunu ancak iki oğlunu düşünerek bunu yapmadığını ve anlaşma yoluna gittiğini ifade etmişti.

Haberin Devamı

Kara sevdası Shakiraya milyonlarca euroya mâl oldu Pique yerine Ramosu seçmeliydi

"PIQUE İLE AŞKI ÜÇ YERİNE ALTI VERGİ KAÇAKÇILIĞIYLA SUÇLANMASINA SEBEP OLDU"

Shakira'nın vergi kaçırma davasındaki avukatı Pau Molins, yaşananların ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bir radyo kanalına konuşan Molins, Pique ile aşkının; şarkıcının üç yerine altı vergi kaçakçılığıyla suçlanmasına neden olduğunu ileri sürdü.

Avukat, İspanya'da uygulanan vergi yasalarının ülkenin bütün bölgeleri için eşit olmadığını savunarak; Madrid'de yaşayanların servet vergisi ödemediğini fakat İspanya'nın Katalonya bölgesindeki Barcelona'da yaşayanlardan bu verginin alındığının altını çizdi.

Kara sevdası Shakiraya milyonlarca euroya mâl oldu Pique yerine Ramosu seçmeliydi

"RAMOS'LA AŞK YAŞASA 120 MİLYON EURO KÂRDA OLURDU"

Pau Molins, Shakira'nıkn Barcelona'da yaşayan Pique yerine Madrid'de yaşayan ve Real Madrid'de oynayan Sergio Ramos ile aşk yaşasaydı 120 milyon Euro kârda olacağını iddia etti ve ekledi:

Shakira'nın kara sevdası ona 120 milyon euro'ya mâl oldu. Shakira, Gerard Pique yerine Sergio Ramos'a aşık olsaydı, bu ona çok daha ucuza mâl olurdu. Tüm İspanyolların eşitliğinden söz ediyorlar. Ama görünen o ki eğer Katalonya'da ikamet ediyorsanız Madrid'de sizi hapse atamayacakları bir suçtan dolayı demir parmaklıklar ardına girebilirsiniz.