Cadde Kara Tahta dizisi Atlas kimdir? Furkan Andıç yaşı ve boyu kaç, dizileri neler?

Kara Tahta dizisi Atlas kimdir? Furkan Andıç yaşı ve boyu kaç, dizileri neler?

30.03.2022 - 22:19 | Son Güncellenme:

Genç oyuncu Furkan Andıç, Kara Tahta dizisinde Atlas karakteri ile ekranda yerini alıyor. Bir öğretmene hayat verecek olan Andıç, Ukrayna'nın ardından eğitimine İstanbul'da devam etti. İlk olarak Kolej Günlüğü ve ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde yer aldı. Kara Tahta'nın Atlas'ı Furkan Andıç kimdir?

Kara Tahta dizisi Atlas kimdir Furkan Andıç yaşı ve boyu kaç, dizileri neler

Furkan Andıç, reklam filmleri ile oyunculuğa adımını attı. 3 erkek kardeş olan oyuncu Andıç, şu sıralar TRT1'in yeni dizisi Kara Tahta'da Atlas karakteri ile başrolde bulunuyor. İşte, Furakn Andıç dizileri...

Haberin Devamı

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

 Andıç, 4 Nisan 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti, burada Kiev Politeknik Üniversitesinde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Çeşitli sorunlar nedeniyle İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümünde okuyan oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümüne yatay geçiş yaptı.

2011 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent rolünü oynadı. 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırmıştı. 2015 yılında ise atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm boyunca Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Sinan karakterini canlandırdıktan sonra 2017'de Meryem dizisinde Savaş karakterini canlandırdı. 2019'da FOX'ta yayımlanan Her Yerde Sen dizisinde Demir Erendil karakterini canlandırdı. 2020'de Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş Avcı karakterini oynadı. Genç oyuncu 1,90 boyundadır.