Cadde Kara Tahta bitiyor mu, final mi oluyor? Kara Tahta dizisi sezon finali ne zaman?

Kara Tahta bitiyor mu, final mi oluyor? Kara Tahta dizisi sezon finali ne zaman?

22.06.2022 - 17:48 | Son Güncellenme:

Kara Tahta dizisi yeni bölümleri ile dizi takipçilerinin karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde de Miray Daner, Furkan Andıç bulunuyor. Dizide Atlas ve Irmak'ın yarım kalan aşk öyküleri anlatılıyor. Ancak Kara Tahta dizisinin biteceği iddiaları gündeme geldi. Peki, Kara Tahta final mi, ne zaman bitiyor?

Kara Tahta bitiyor mu, final mi oluyor Kara Tahta dizisi sezon finali ne zaman

TRT1 ekralarında yayın hayatını sürdüren Kara Tahta dizisi, çarşamba akşamları yayımlanıyor. Dizinin final kararı aldığı öne sürüldü. Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu gibi isimleri buluşturan Kara Tahta dizisi bitiyor mu?

Haberin Devamı

KARA TAHTA FİNAL Mİ OLUYOR?

TRT1'de yayımlanan Kara Tahta dizisi, her hafta yeni bölümleri ile dizi seyircisinin karşısına çıkıyor. Dizide aşk öyküsü anlatılıyor. Kara Tahta dizisinin 10. bölümde final yapacağı öne sürülmüştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş, ''Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar gibi birbirinden ünlü isimleri buluşturan dizi 10. bölümde ekrana veda edecek.'' sözlerine haberinde yer vermişti. Ancak dizide yaşanan yeni gelişme ile final kararı geri alındı. Dizinin yaz boyunca sürmesi bekleniyor.

Diğer yandan dizinin başrollerinden Miray Daner'in açıklama yaptığı ve dizinin ilerleyen zamanda final yapacağı öğrenildi.