Cadde KARA TAHTA NEDEN YOK? Kara Tahta yeni bölüm bu akşam yok mu, 5. bölüm ne zaman?

KARA TAHTA NEDEN YOK? Kara Tahta yeni bölüm bu akşam yok mu, 5. bölüm ne zaman?

27.04.2022 - 21:25 | Son Güncellenme:

Furkan Andıç'a ne oldu, sağlık durumu nasıl? Kara Tahta dizisi, her hafta çarşamba akşamları yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizide Atlas ve Irmak'ın hikayesi ekrana gelir. Kara Tahta dizisi yeni bölümü ile yayın akışında yer almadı. Peki, Kara Tahta bu hafta yok mu, yeni bölüm ne zaman?

KARA TAHTA NEDEN YOK Kara Tahta yeni bölüm bu akşam yok mu, 5. bölüm ne zaman

Kara Tahta bu akşam yok mu, neden yok? TRT1'in sevilen dizilerinden Kara Tahta, 27 Nisan Çarşamba günü yayın akışında yer almadı. Sevenleri ise dizisinin yeni bölümünün neden yayımlanmadığını sorgulamaya başladı. İşte, Kara Tahta yeni bölüm ne zaman? İşte, TRT1 yayın akışı...

Haberin Devamı

KARA TAHTA BU AKŞAM YOK MU?

Sevilen dizi Kara Tahta, çarşamaba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizi çarşamaba günü yayın akışında yer almadı. 5. bölümün yayımlanmayacağına dair bir açıklama gelmedi. Öte yandan Kadir gecesi olması dolayısıyla Kadir Gecesi Özel programı ekrana geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş ise yaptığı haberde, başrollerden Furkan Andıç'ın sakatlandığını duyurdu. Bu nedenle de dizi çekimlerine 10 gün süre ile ara verildiğini belirtti. Oyuncunun bir süre istirahat edeceği haebrde yer aldı.

TRT1 YAYIN AKIŞI 27 NİSAN

08:50 - Ramazan Klipleri
08:55 - Kuşlarla Yolculuk
09:45 - Bir İyilik Hikayesi
10:00 - Alişan ile Hayata Gülümse
15:15 - Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli
18:30 - Ana Haber
18:55 - İddiaların Aksine
19:00 - Ramazan Sevinci
20:40 - Kur'an-ı Kerim'i Okuma Yarışması
22:40 - Kadir Gecesi Özel