Cadde 'Karımı çok seviyorum, onu Instagram'da takip eder misiniz?'

'Karımı çok seviyorum, onu Instagram'da takip eder misiniz?'

06.01.2023 - 13:01 | Son Güncellenme:

ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 7 çocuğunun annesi Hilaria Baldwin için ilginç bir doğum günü hediyesi istedi. 2.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından eşinin yakında 39'uncu yaşına gireceğini söyleyen ünlü isim, hayranlarına seslenerek eşini takip etmelerini istedi.

Karımı çok seviyorum, onu Instagramda takip eder misiniz

foAlec Baldwin (64) ile 2012 yılında dünyaevine giren 38 yaşındaki yoga eğitmeni Hilaria Baldwin'in, Ilaria Catalina Irena adını verdikleri 7'nci çocukları 26 Eylül'de dünyaya gelmişti. Bu, aktörün Kim Basinger'la 1993'ten 2002'ye kadar süren evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland ile birlikte, toplamda 8'inci çocuğu olmuştu.

Haberin Devamı

Karımı çok seviyorum, onu Instagramda takip eder misiniz

"GERÇEKLEŞEN KÜÇÜK HAYALİMİZ"

Yeni kucağına aldığı bebeğiyle çekilen bir videosunu Instagram hesabından yayınlayan Hilaria, paylaşımına şu mesajı yazmıştı:

O burada! Gerçekleşen küçük hayalimizle sizi tanıştırdığımız için çok heyecanlıyız: Ilaria Catalina Irena. O da, ben de mutlu ve sağlıklıyız. Baldwin kardeşler, günlerini Ilaria ile bağ kurarak ve onu evimize kabul ederek geçiriyorlar. Hepinizi çok seviyorum. Bu harika haberi sizlerle birlikte kutladığımız için çok mutluyuz.

Carmen (9), Rafael (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2) ve Lucia (1) isimlerini verdikleri 6 çocuğu bulunan ünlü çiftin duyurduğu bu mutlu habere, kısa sürede binlerce beğeni ve tebrik mesajları yağmıştı.

Karımı çok seviyorum, onu Instagramda takip eder misiniz

EŞİ İÇİN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ İSTEDİ

Son olarak Alec Baldwin, 2.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından takipçilerinden eşi Hilaria Baldwin için bir doğum günü hediyesi istedi. 64 yaşındaki aktör, yakında 39 yaşına basacak olan eşi Hilaria'nın sosyal medya platformunda 1 milyon takipçiye ulaşabilmesi için hayranlarından onu Instagram'da takip etmelerini rica ettiği bir video yayınladı.

Haberin Devamı

Karımı çok seviyorum, onu Instagramda takip eder misiniz

"BUNU BENİM İÇİN YAPAR MISINIZ?"

Büyük kızı Ireland sayesinde ilk kez dede olacak olan ünlü isim, videosuna; "Yarın en sevdiğim kişinin doğum günü. Sizden bir iyilik isteyebilir miyim?" diyerek başladı ve şöyle devam etti:

Sizden küçük bir şey isteyeceğim. Eşim Instagram'da bir milyon takipçiye çok yakın. Karımı çok seviyorum, karım için çıldırıyorum falan filan, aşık olduğumuz insanlar hakkında söylediğimiz tüm şeyler geçerli. Karım hayatım boyunca tanıdığım en muhteşem insan, bu kesinlikle doğru. Mümkün olduğunca çok sayıda insanın ona 'mutlu yıllar' demek için eşimi Instagram'da takip etmesini istiyorum. Bunu benim için yapar mısınız lütfen? Teşekkürler.

Karımı çok seviyorum, onu Instagramda takip eder misiniz

"TAKİPÇİ SAYISINA ÖNEM VERMEK SAÇMA GÖRÜNÜYOR"

Baldwin'in hayranları, bu isteğe karışık tepkiler verdi. Bazıları aktörü kırmayıp, eşini takip ettiklerini söylerken; bazıları da bunu saçma bularak, "Hayır Hilaria'yı takip etmeyeceğim. Ama onun adına bir kadın sığınma evine bağış yapacağım. Instagram'da milyon takipçiye önem vermek saçma görünüyor" ve "Bir milyon yabancının onu takip etmesi karınızın neden umurunda olsun ki? Siz, aileniz ve arkadaşlarınız, hepiniz onu seviyorsunuz. Asıl önemli olan bu değil mi?" gibi yorumlar yaptı.