Cadde 'Kaybedeceğin savaşa girmeyeceksin'

'Kaybedeceğin savaşa girmeyeceksin'

04.05.2017 - 10:00 | Son Güncellenme:

Pop müziğin sevilen ismi Özgün, Ferit Ömeroğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Gençlik Odası TV'nin bu haftaki konuğu oldu ve samimi açıklamalarda bulundu.

Kaybedeceğin savaşa girmeyeceksin

Özgün, ilk pop şarkısı söylediği günü, "1996 yılında Ankara'da bir kafedeydim. Arkadaşlarımla gidip bedava dürüm yer, kola içer, iki de şarkı söylerim diye gidip, ondan sonra orada para kazanmaya başladığım bir konserim oldu. Sonra da sahne almaya başladım" sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

"TAM BAĞIMSIZ HANIM CUMHURİYETİ"

Evlilik yaşantısı ile ilgili soruya ise esprili bir cevap veren Özgün, "Evlilik bütün hayatı değiştirir. Ben 'İtaat et, rahat et' sistemini uyguluyorum. Bizde durum o. Tam Bağımsız Hanım Cumhuriyeti. Çünkü boşa savaşmanın bu hayatta hiçbir mantığı yok. Kaybedeceğin savaşa girmeyeceksin. Karısıyla bir adamın bir tartışmaya girip haklı bile olsa, kazançlı çıkması mümkün değil. Ben erkekleri düşünüyorum, onlara faydalı olmayı istiyorum" izleyenleri gülme krizine soktu.

"60'LARDA YAŞAMAK İSTERDİM"

Özgün,"Hangi devirde yaşamak isterdiniz?" sorusuna, "Atatürk'ün Kadıköy tarafında yüzdüğü zamanlar var. İstanbul boş. Türkiye'nin o yılları bence güzelmiş. O dönemler olabilir. 60'lar da olabilir, o dönemler de enteresan" yanıtını verdi.