Cadde 'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum'

'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum'

18.03.2024 - 08:44 | Son Güncellenme:

Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'da sosyal medyada gündem olan konuya dahil olarak; tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Kayıp Prenses gündemden düşmüyor Katei bulmaya gidiyorum

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en sevilen çiftlerinden Galler Prensi William (41) ile Galler Prensesi Kate Middleton (42), gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz ocak ayında Middleton'ın bir sağlık sorunu yaşadığı, karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve uzun süre göz önünde olmayacağı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Son olarak geçen yılın aralık ayında Noel kutlamasında ailesiyle birlikte kamera karşısına çıkan Prenses, bu açıklamadan sonra bir daha görüntülenememişti.

Kayıp Prenses gündemden düşmüyor Katei bulmaya gidiyorum

ORTALIĞI KARIŞTIRAN FOTOĞRAF!

Herkes Kate'in nerede olduğunu merak ederken; Prenses, Kraliyet ailesine ait sosyal medya hesabından paylaştığı bir kareyle ortalığı karıştırmıştı. Çocuklarıyla poz veren Middleton, paylaşımında "Nazik dilekleriniz ve iki ay boyunca gösterdiğiniz desteğiniz için teşekkür ederiz. Herkesin Anneler Günü’nü kutlarım" ifadelerini kullanmıştı.

Kayıp Prenses gündemden düşmüyor Katei bulmaya gidiyorum

Fotoğraf, önce dünyanın tüm haber ajansları tarafından halka servis edilmişti. Ancak kısa bir süre sonra fotoğraf, üzerinde manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle geri çekilmişti. Gündem olan olayın ardından resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Middleton, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de ara sıra düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız aile fotoğrafının yol açtığı karışıklıktan dolayı özürlerimi iletmek istedim" diye yazmıştı.

Haberin Devamı

Kayıp Prenses gündemden düşmüyor Katei bulmaya gidiyorum

KARDASHIAN'AN PRENSES'E GÖNDERME!

Prenses'in durumu gizemini korurken, ünlü isimler de sosyal medyada gündem olan konuya dahil olmaya başladı. ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian (43), 364 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yeni pozlarını yayınlayarak; 1.4 milyon beğeni alan gönderisine çok konuşulan şu mesajı yazdı:

Kate'i bulmaya gidiyorum!

Kayıp Prenses gündemden düşmüyor Katei bulmaya gidiyorum

Takipçileri, Kim'in gündem olan bu paylaşımına; "Bu mesaj çok daha fazla dramaya sebep olacak", "Prenses ameliyat oldu ve evde dinleniyor, sence bu şaka yapılacak bir şey mi?", "Kim her zaman spot ışıklarının üzerinde olmasını ister, konu başkası olsa bile", "Sağlık sorunu olan bir kadınla dalga geçmek çok alçakça", "Bence komik bir mesaj yazmış!" ve "Kate'i bulabilecek biri varsa o da sensin" şekline karışık tepkiler geldi.