Cadde Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun yalısında olayları bitmiyor!

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun yalısında olayları bitmiyor!

24.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Sarımuratoğlu ile Kemal Gülman arasında 2013 yılından beri devam eden boşanma davası geçtiğimiz aylarda sonuçlandı. Ancak ikilinin daha önce de birçok kez gündeme gelen yalısında yaşanan olaylar bitmek bilmiyor. Son olarak Emir Bahadır'a kiralanan yalı hakkında şimdi de komşuların şikayette bulunduğu öğrenildi.

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun yalısında olayları bitmiyor

Geçtiğimiz kasım ayında sekiz yıllık boşanma davaları sonuçlanan Kemal Gülman ile Feryal Gülman arasında yalı krizi devam ediyor. Bebek’te bulunan yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu. Feryal Gülman, daha önce yalıyı 320 Milyon TL’ye satmaya çalışmış ancak o dönem boşanma aşamasında olduğu eşi Kemal Gülman, konuyu yargıya taşıyarak satışı durdurmuştu. Sonrasında ise Feryal Gülman’ın -usulsüz olarak- yalıyı değerinin altında hisse senedi ile üçüncü kişiye devrederek satmaya çalıştığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun yalısında olayları bitmiyor

KEMAL GÜLMAN'IN AVUKATI HAREKETE GEÇTİ

Feryal Gülman’ın bu hareketi, bir kez daha 90 yaşındaki eski eşi ve oğlunun babası Kemal Gülman’ın avukatı İsmet Koçak’ı harekete geçirmişti. Koçak, konuyu bir kez daha yargıya taşıyarak, Feryal Gülman’ın yalıyı usulsüz ve Türk Ticaret Kanunu amir hükümlerine aykırı satmaya çalıştığı konusunda adli makamlara başvurmuştu.

TADİLAT ÜÇ KEZ DURDURULDU!

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun boşanma davalarına konu olan ve geçtiğimiz aylarda 245 milyon TL'ye satılan Bebek’teki meşhur yalılarında olaylar bununla da bitmek bilmemişti. Bir Fransız yatırım şirketi tarafından satın alınan yalıda aylardır devam eden tadilatların, İmar İşleri mMüdürlüğü ve zabıta tarafından üç kez durdurularak, ceza uygulandığı ortaya çıkmıştı. Usulsüz yürütülen tadilattan dolayı sık sık durdurularak cezai işlem uygulanan yalının, yapılan tadilat sonrası tekrardan satışa çıkarılacağı da konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun yalısında olayları bitmiyor

KOMŞULARI ŞİKAYET ETTİ

Tüm bunların ardından Emir Bahadır’a kiralanan Kemal Gülman ile eski eşi Feryal Sarımuratoğlu’nun yalısında, yönetmeliğe aykırı ilerlenen tadilat son sürat devam ediyor. Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün radarına takıldıktan sonra belli bir sürenin geçmesiyle tadilata kaldığı yerden devam eden Emir Bahadır’ı bu sefer de komşuları şikayet etti.

Geç saatlere kadar devam eden tadilatlarda Bahadır’ın işi üstlenen mimarlık şirketine elini çabuk tutmaları konusunda uyarıda bulunduğu ve ayrıca Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün de ruhsat izni vermediği öğrenildi.

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun yalısında olayları bitmiyor

60 MİLYON TL'LİK TAZMİNAT!

Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Sarımuratoğlu ile eşi Kemal Gülman’ın sekiz yıldır süren boşanma davası birkaç ay önce sonuçlanmıştı. Mahkeme, Feryal Gülman’ın ‘zina’ nedeniyle açtığı boşanma davasını karara bağlayarak çifti boşamıştı. Kemal Gülman’ı da 60 milyon lira tazminata hükmetmişti.