Cadde Kendall Jenner ve Bad Bunny'den üzen haber! Mutlulukları kısa sürdü

Kendall Jenner ve Bad Bunny'den üzen haber! Mutlulukları kısa sürdü

19.12.2023 - 07:46 | Son Güncellenme:

Kendall Jenner, modellik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz erttirmeyi başarıyor. NBA yıldızı Devin Booker ile geçtiğimiz yıl ayrılık kararı alan Jenner, şarkıcı Bad Bunny ile fırtınalı bir aşka yelken açmıştı.Ünlü ismin mutluluğu yine kısa sürdü.

Kendall Jenner ve Bad Bunnyden üzen haber Mutlulukları kısa sürdü

Çocukluk yıllarından itibaren ailesiyle birlikte boy gösterdiği 'Keeping Up with the Kardashians' reality şovu ile şöhrete kavuşan Kendall Jenner, 14 yaşında moda dünyasına adım atmıştı.

Haberin Devamı

Kardashian-Jenner ailesinin 27 yaşındaki üyesi, kısa sürede podyumların aranılan isimlerinden olmayı başarmış ve 'En çok kazanan modeller' listesinde yer almıştı.

YENİ AŞKA YELKEN AÇMIŞTI

Genellikle özel hayatını paparazzilerden uzak tutmaya özen gösteren ABD'li modelin, birkaç kez ayrılıp barıştığı Devin Booker ile ilişkisini bitirdikten sonra gerçek adı Benito Antonio Martinez Ocasio olan Porto Rikolu Bad Bunny ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Kendall Jenner ve Bad Bunnyden üzen haber Mutlulukları kısa sürdü

BİNİCİLİK MERKEZİNDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Çiçeği burnunda aşıklar, bir binicilik merkezinde yaklaşık 1.5 saat geçirmişti. Önce ayrı ayrı at binen sevgililer, daha sonra aynı atla romantik bir gezintiye çıkmıştı. Neşesi bir hayli yerinde olan Jenner, sevgilisiyle at sırtında poz vermeyi de ihmal etmemişti. Bir ara attan inen Kendall, Bad Bunny'nin fotoğraflarını çekmişti.

Kendall Jenner ve Bad Bunnyden üzen haber Mutlulukları kısa sürdü

Haberin Devamı

AYRILDILAR

Modellik kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen ve sektörün en iyi modellerinden biri olarak gösterilen Kendall Jenner, sevgilisi Bad Bunny'den ayrıldı.

Kendall Jenner ve Bad Bunnyden üzen haber Mutlulukları kısa sürdü

"İLİŞKİLERİM İÇİN HEP SAVAŞIRIM"

Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda "Gerçekten birini sevdiğim zaman, onu çok severim. Hiçbir bahane olmadan severim. Vedaları sevmem. Veda etmemek için savaşırım. İlişkilerim için hep savaşırım. Bazen utangaç ve mesafeli olmama rağmen çok küçük yaşlardan beri böyle oldum" demişti.