Cadde Kendall Jenner'den zorbalık itirafı: Kendi halimde yolda bile yürüsem suç oluyor!

Kendall Jenner'den zorbalık itirafı: Kendi halimde yolda bile yürüsem suç oluyor!

21.10.2022 - 15:23 | Son Güncellenme:

İki yıldır basketbolcu Devin Booker ile aşk yaşayan fenomen isim Kendall Jenner, açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Modellik kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen ve sektörün en iyi modellerinden biri olarak gösterilen Jenner, küçük yaşlardan beri spot ışıkları altında büyümesinin olumsuz etkileri üzerine konuştu. İnsanların kendisi için "kötü kız" imajı yarattığını belirtti.

Kendall Jennerden zorbalık itirafı: Kendi halimde yolda bile yürüsem suç oluyor

Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden model Kendall Jenner, her hareketinin eleştirildiğini ve devamlı zorbalığa uğradığını, 'Keeping Up With The Kardashians' adlı reality show programında söyledi. Moda dünyasının en çok aranan modellerinden biri olan Jenner, kendisi için 'kötü kız' imajı yaratıldığını ifade etti.

Haberin Devamı

Kalabalığa girdiğinde aksiyete krizi yaşadığını ifade eden ünlü isim, "Ne yaparsam yapayım anında nefret ediliyor. Yolda hiçbir şey yapmadan yürüyebilirim ve biri çıkıp yine kötü bir şey söyleyebiliyor" dedi.

Kendall Jennerden zorbalık itirafı: Kendi halimde yolda bile yürüsem suç oluyor

"KEŞKE GERÇEK BENİ TANIYABİLSELERDİ"

Ailesinin gösterişli hayatını konu alan reality show programı sayesinde çocuk yaştan beri medyanın odağında olan ABD'li model, "Canımı en çok yakan da 'kötü kız' imajı çizdiğimi düşünmeleri. Birisinin karakterinizi sorgulaması üzücü olabilir. Keşke gerçek beni tanıyabilselerdi" ifadelerini kullandı.

"ÇİFTLİKTE YAŞAMAK İSTİYORUM"

Ayrıca sürekli olarak göz önünde olmak istemediğini söyleyen Kendall Jenner, "Wyoming'de bir sürü hayvanla birlikte çiftlikte yaşamak istiyorum" diyerek küçüklükten beri lüks bir hayat yaşamanın zorluklarını da beraberinde getirdiğini vurguladı.

Kendall Jennerden zorbalık itirafı: Kendi halimde yolda bile yürüsem suç oluyor

Haberin Devamı

"ÇOK FAZLA ÇALIŞTIĞIM BİR SÜREÇ VARDI"

Öte yandan Jenner, geçtiğimiz aylarda; modellik yapmaya başladığında çok fazla çalıştığını; yıllar sonra ünlü markalar ile sözleşme imzaladıktan, podyumda yürüdükten ve dünyayı dolaştıktan sonra kendine çok az zaman ayırdığı için 'tükenmiş hissettiğini' açıklamıştı.

Jay Shetty on the On Purpose podcast'ine katılan 26 yaşındaki Jenner; 19 yaşından 24 yaşına kadar geçen dönemden bahsederek, şu ifadeleri kullanmıştı:

Daha gençken bir noktada model olmak istediğime karar verdim. 24 yaşıma kadar durmadım, ancak sonra 'Tamam, sanırım biraz geri adım atmalıyım' dedim. Çok fazla çalıştığım beş yıllık bir süreç vardı. Pek mutlu değildim ve her şeye 'evet' dediğimi hissettim, çünkü bulunduğum konumda olduğum için gerçekten minnettardım.

"BENİM İÇİN HARİKALAR YARATTI"

Ancak Kendall, bunun sonucunda; kendi iyiliğini bir numaralı önceliği yapmaya karar verdiğini ve bu yeni yaklaşımının hayatını değiştirdiğini itiraf ederek; "Artık mutlu değildim, bu yüzden kendime bu sınırları koymak zorunda kaldım. 'Hayır' demeye ve kendime, refahıma öncelik vermeye başlamalıydım. Bu benim için harikalar yarattı" şeklinde konuşmuştu.

Kendall Jennerden zorbalık itirafı: Kendi halimde yolda bile yürüsem suç oluyor