Cadde Kendisinden imza isteyen kişiyi yumruklayan Kanye West: Hayranım değildi

Kendisinden imza isteyen kişiyi yumruklayan Kanye West: Hayranım değildi

17.01.2022 - 09:06 | Son Güncellenme:

Darpla suçlanan ABD’li ünlü rapçi Kanye West, yumruk attığı kişinin hayranı olmadığını söyledi. Adını 'Ye' olarak değiştiren West, "Para kazanmak için imzaya isteyen, imajınızı kullanan biri" dedi.

Kendisinden imza isteyen kişiyi yumruklayan Kanye West: Hayranım değildi

Darpla suçlanan ABD’li ünlü rapçi Kanye West, imza isteyen ve yumruk attığı kişinin hayranı olmadığını söyledi. West, "Warehouse’un önünde gece saat 3’tü. 'Şu anda neyle uğraştığımı bilmiyorsun’ dedim. İki şarkıyı yeni bitirdim, stüdyodan dönüyorum. 'Ne yapacaksın? Gördün mü?’ diyen o adamın gerçek bir tavrı vardı" dedi.

Haberin Devamı

Independent Türkçe'nin aktardığına göre; West söz konusu kişinin hayranı olmadığını, para kazanmak için imza istediğini aktardı. Ünlü isim, sözlerine; "Bu paparaziyle aynı şey. O bir hayran değildi. İmajınızı kullanan, muhtemelen şarkılarınızı hiç dinlememiş biri" şeklinde devam etti.

Olayla ilgili Los Angeles Polis Teşkilatı’nın soruşturması sürüyor.

Kendisinden imza isteyen kişiyi yumruklayan Kanye West: Hayranım değildi

KANYE'NİN YENİ AŞKI
Öte yandan reality show yıldızı Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan rapçi Kanye West, oyuncu Julia Fox'la yeni bir aşka yelken açtı. Artık ilişkilerini göz önünde yaşamaya başlayan ikili, geçtiğimiz gün Hollywood'daki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.