Cadde Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz!

Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz!

25.01.2024 - 07:40 | Son Güncellenme:

'O Hayat Benim', 'İki Yabancı' ve 'Elif' gibi yapımlarda rol almış olan ünlü şarkıcı Keremcem, önceki gün sevgilisi Sena Seçen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Seçen sevgilisini kadın hayranlarından kıskanmadığını söylerken, Keremcem araya girerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün sevgilisi Sena Seçen ile Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Keremcem, "Şarkılar teker teker geliyor" diyerek şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Uzun zaman olmuş dinleyiciyle buluşmayalı... İki konser yaptım, devamı gelecek. Nisanda albüm geliyor. 12 şarkı var. Pandemi döneminde 30 şarkı yapmıştım. O dönem önce kötüydü, sonra üretime başladım. Sanat camiasında 20'nci senem, altıncı albüm geliyor. 14 Şubat'ta bir sürprizim olacak. İki sevilen şarkıyı birleştirdim. Bugüne kadar yapıldığını düşünmüyorum.

Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz

"BEN HİÇ KONSERİME GEÇ ÇIKMADIM"

Madonna'nın New York'ta sahneye geç çıkması nedeniyle hayranlarının dava açması hakkında konuşan ünlü isim, "Tabii ki karşı dava açarlar. Türkiye'de üç saat geç çıksan bir şey olmaz. Ben hiç konserime geç çıkmadım" dedi.

Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz

Şarkıcının aynı zamanda stilisti de olduğunu belirttiği sevgilisi Sena Seçen, "Keremcem popüler biri... Kadın hayranlarının ilgisi sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna, "Hiç rahatsız olmuyorum. Aksine hoşuma gidiyor. Sonuçta hayranları. Mutlu oluyorum" yanıtını verirken Keremcem ise "Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz. Karşılıklı güven var" diye konuştu.

Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz

"İYİ ŞARKIYSA DİNLENİYOR"

Son dönemdeki şarkıları değerlendiren Keremcem, "Şarkıları iyi ya da kötü diye ayırıyorum. İyi şarkıysa dinleniyor. İyi şarkılar yapılıyor. Tür değil şarkının iyi olması önemli... Sözler değerliyse iş yapar. Rap, arabesk, pop ve rock diye ayırmak doğru değil" ifadelerini kullandı.