Cadde Kim Kardashian kural bozdu! Pete Davidson'la ilk fotoğraf

Kim Kardashian kural bozdu! Pete Davidson'la ilk fotoğraf

12.04.2022 - 08:54 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktalayan Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Reality show yıldızı, önceki gün sevgilisiyle fotoğraflarını ilk kez Instagram hesabından paylaştı.

Kim Kardashian kural bozdu Pete Davidsonla ilk fotoğraf

Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden Kim Kardashian, adını 'Ye' olarak değiştiren ve artık öyle anılmak istediğini açıklayan rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

RESMEN BOŞANDILAR
Evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart'ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

Geçtiğimiz günlerde ilişkisi hakkında konuşan 41 yaşındaki Kim Kardashian, “Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama çok mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu" ifadelerini kullanmıştı.

AŞIKLARDAN İLK FOTOĞRAF
Bu sözlerin ardından Kardashian, West'ten boşandıktan sonra birlikte olduğu sevgilisi komedyen Pete Davidson'la aşkını sosyal medyaya taşıdı. Geçtiğimiz ay mahkeme tarafından resmen bekar ilan edilen Kim Kardashian, sevgilisiyle objektif karşısına geçti.

Kim Kardashian kural bozdu Pete Davidsonla ilk fotoğraf

Davidson'la çıktığı akşam yemeğinde pozlar veren ünlü yıldız, o kareleri de yaklaşık 300 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ikiliden Kardashian, Pete Davidson'la fotoğraflarını, "Gece atıştırmalığı..." notuyla paylaştı.

Haberin Devamı

Mutluluğunu gözler önüne seren Kim Kardashian'ın gönderisi 8 milyondan fazla beğeni ve birçok yorum aldı.

'14 ŞUBAT'TA KAMYON DOLUSU GÜL
Ünlü rapçi, ayrıca '14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kardashian'a bir kamyonet dolusu kırmızı gül göndermişti. Daha önce, "Tanrı, Kim ile yeniden bir araya gelmemi istiyor." diyerek, ailesini geri istediğini ifade eden Kanye West, 14 Şubat hediyesini de Instagram'dan yayınlamıştı.

Ünlü isim, üzerinde, "Benim görüşüm gayet açık ve berrak..." yazılı olan siyah bir kamyonetin kasasındaki yüzlerce gülün fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Kanye West, gönderisinde, "Bizim ilişimiz kamuya mal oldu çünkü biz tanınan insanlarız. Bazı insanlar benim çılgın olduğumu düşünebilir ama aşık olmak, çılgın olmak demektir ve ben ailem için çılgına dönmüş durumdayım." ifadelerine yer vermişti.

Kim Kardashian kural bozdu Pete Davidsonla ilk fotoğraf