Cadde Kısa Kıca Cadde

Kısa Kıca Cadde

14.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kıca Cadde

Girdap’ zirvede

Haberin Devamı

Kısa Kıca Cadde

Buray, yeni eseri ‘Girdap’la Radyo ve Televizyon Takip Sistemi ve Radyotvmetre verilerine göre geçtiğimiz haftanın en çok dinlenen ismi oldu. Birçok müzik platformunda liste başı olan şarkıcı, Türkiye’yi dolaşarak konserlerine devam ediyor.

Güçlü kadın Defne

Son olarak ‘Abidin’ parçasını çıkaran Defne Samyeli, Spotify müzik platformunda güçlü kadın müzisyenlerin yer aldığı ‘EQUAL
Türkiye Playlist’inde yerini aldı. Müzik çalışmaları devam eden şarkıcı, ara vermeden eserlerini dinleyicilerle buluşturacağını
müjdeledi.

Kısa Kıca Cadde

Yeni galeride ilk sergi

Kültür ve sanat hayatına yurt içinde ve dışında düzenlediği birbirinden güzel sergilerle hizmet veren Dirimart, İstanbul’daki ikinci galerisini önceki akşam çok önemli bir sanatçının eserleriyle açmanın gururunu yaşadı. Dirimart Pera’nın kapıları Canan Tolon’un ilk kişisel sergisiyle açıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kıca Cadde

Türkiye’de çağdaş sanatını önemli sanatçıları arasında yer alan enstalasyon sanatçısı Tolon’un iki yıllık bir emeğinin karşılığı ‘Tunnel Visson’ adı verilen sergi, büyük ilgi çekti. Galeri sahibi Hazer Özil ve ekibi, aralarında iş dünyasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı etkinlikte, sanat dolu sohbetler yapıldı.

Kısa Kıca Cadde

Nezaket ziyareti

İş dünyasının renkli ve başarılı temsilcilerden Leyla Alaton, önceki hafta bir iş toplantısı için Barselona’ya gitti. İş insanı, yoğun geçen toplantılardan fırsat bulup, İspanya Konsolosu Selen Evcit’i ziyaret etti. Alaton, duyduğu mutluğu sosyal medyadan dile getirdi.

Kısa Kıca Cadde

Girişimci kadınlar omuz omuza

Girişimcilik yoluyla kadının güçlenmesini hedefleyen bir sivil toplum kuruluşu olan KAGİDER’in 20’nci kuruluş yıl dönümü, Başkan Emine Erdem, üyeler ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleriyle birlikte kutlandı. Yoğun katılımın gerçekleştiği günde, girişimci kadınlar omuz omuza vermenin mutluğunu yaşadı.

Kısa Kıca Cadde

Işıltılı parti

Hayata geçirdiği çocuk ve kadın moda markası ile adından söz ettiren, cemiyet hayatının başarılı isimlerinden tasarımcı Melis Kaptanoğlu, yeni yaşına ışıltılı bir davetle merhaba dedi. Geceye, Melis Kaptanoğlu’nun eşi Cenk Kaptanoğlu ve ailesinin yanı sıra Dilruba-Levent Celepçi, Sezgin- Özle Özer, Mehtap- Aykut Ferah, Nazlı Keçili gibi iş ve cemiyet dünyasından önemli isimler katıldı. Kaptanoğlu, bu özel gecede kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek pastasını kesti.

Haberin Devamı

‘Kendimi keşfettim’

Gözde Mutluer ve Ali Ersan Duru’nun başrolünü paylaştığı ‘Burçlar’  filmi, cuma günü sinemaseverlerle buluşacak. Projede hayattaki tek  takıntısı astroloji olan başarılı iş insanı Burcu’ya hayat veren Mutluer, “Her burcu keskin hatlarıyla ele aldığımız için benim için de keskin  geçişler vardı. Bir set günü içerisinde 6-7 ayrı ruh halinde dolaşmam  gerektiği günler oldu. Kendimi keşfetmeme yarayan bir yapımdı” dedi. 

Kısa Kıca Cadde

İki yıl sonra “Evet”

Özgür Emre Yıldırım, iki yıldır birlikte olduğu bilim insanı Buse Cevatemre’yle evlendi. “Bizimkisi ilk görüşte aşk” diyen çift, Beykoz’da kır düğünüyle nikah masasına oturdu. Çift balayını Antalya’da geçirecek.

Kısa Kıca Cadde

Köpeğe altın zincir taktı

Fulin, arkadaşının köpeği Diva’nın doğum gününü kutladı. Şarkıcı, minik dosta köpek maması ve kemiklerden oluşan tabağa mum koyarak, üfletti. Fulin’in, köpeğe doğum günü hediyesi  altın zincir takması dikkat çekti. Kombiniyle dikkat çeken şarkıcı, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Haberin Devamı

Kısa Kıca Cadde

Doğum günü sürprizi

Edis, Fanta Fest kapsamında İzmir’de verdiği konserde kendisini izlemeye gelen babası Ayhan Görgülü’nün doğum gününü yeğeni Lidya ile sahnede kutladı. Şarkıcı, “Bugün babamın doğum günü, iyi ki doğmuş. Ve en önemlisi annem uzun bir süreden sonra ilk defa beni izliyor” dedi.

Kısa Kıca Cadde

GERİ SAYIM BAŞLADI

26. Altın Objektif Ödül Töreni, 3 Ekim’de CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek.

Magazin dünyasının kalbi Altın Objektif Ödül Töreni’nde atacak. Magazin Gazetecileri Derneği tarafından Turkcell’in ana sponsorluğunda bu yıl 26’ncısı düzenlenecek organizasyon 3 Ekim Pazartesi akşamı Taksim CVK Park Bosphorus Hotel’de yapılacak. Ebru Akel ve Murat Güloğlu’nun sunuculuğunu yapacağı etkinlikte; Doğu Demirkol stand-up gösterisi sunacak ve Şevval Sam da davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Haberin Devamı

Kısa Kıca Cadde

Oğlu olacak

Kısa Kıca Cadde

Beş aylık hamile Leyla Lydia Tuğutlu, çocuğunun cinsiyetini Instagram’dan açıkladı. Karnı burnunda pozunu paylaşan oyuncu, “Bizim için yeni bir dönem başlıyor. Yolu yarıladık bile... Hayatımıza hoş geldin canım oğlum” notunu düştü. Tuğutlu, bir süredir birlikte olduğu Ceyhun Ergin’le Almanya’da nikah masasına oturmuştu.