Cadde Kısa kısa Cadde

Kısa kısa Cadde

25.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa Cadde

Kapsamlı seçki

Haberin Devamı

Anna Laudel İstanbul, farklı teknik ve malzemeler kullanarak bilinçaltını yansıttığı yaratıcı ve renkli çalışmalarıyla dikkat çeken sanatçı Mehmet Sinan Kuran’ın ‘Hiçbir Yer’ isimli kişisel sergisine 8 Eylül-4 Aralık 2022 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak. Sanatçının kendine özgü tarzıyla sanatseverleri iç dünyasına yolculuğa çıkaran, yeni eserlerinden oluşan kapsamlı seçkisi, sevmenin, empatinin, birlik olmanın ve birlikte üretmenin önemini vurguluyor.

Kısa kısa Cadde

Başkan’dan ziyaret

Fethiye’nin kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk katmanın yanı sıra her fırsatta sanata ve sanatçıya verdikleri büyük destek ile tanınan Likya Sanat Yolu kurucusu Dilek Aydemir ve eşi Ertuğrul Aydemir’in Fethiye’de sahibi oldukları Likya Sanat Yolu Platformu’nda etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. Sanat dünyasının güçlü ismi Resul Aytemur’un temmuz başında açılışını gerçekleştirdiği ‘Renk ve Figürler’ sergisinin konukları arasında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da vardı. Genç başkan, Aydemir Ailesi ve sanatçı Aytemur ile geç saatlere kadar sanatın tadını çıkardı.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Gün batımı buluşması

Yaz tatillerini Bodrum’da geçiren Mensure Özbek, Deniz Doğaner, Gonca Ergüven, Esen Ziyal, Şöhret Karamahmutoğlu, Yasemin Sarıbaş, Ebru Çarıkçılar ve Yelda Güral’ın olduğu dostlar, Sunset Beach’de gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı. Neşeli ekip, akşam üzeri beş çayında keyifli vakit geçirdi.

Kısa kısa Cadde

Mavi tur yolculuğu

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras eşi öğretim üyesi Elif İnci Aras ve oğulları Atlas Celal Aras’la hafta sonu tatil planı yaptı. Ailesiyle güneş ve denizin keyfini çıkaran Barış Baran Aras, Yalıkavak Marina’da demirli teknesini alarak Yunan Adaları’na bir haftalık mavi tura çıktı. Ailenin ilk durakları, Kos Adası oldu.

Kısa kısa Cadde

İkinci mağaza heyecanı

Kadın girişimcilerin yarattığı koku ve kişisel bakım markası La Fann’ın ikinci mağazası, lüks perakende markası Brandroom içerisinde yerini aldı. Kadınların hayallerinden ve tecrübelerinden doğan koku markası La Fann, şimdi de shop-in-shop konseptiyle Brandroom Emaar Square Mall mağazasında koku tutkunlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Romantik tatil

Yaşamlarını Miami’de sürdüren Ozan Baran ve Süreyya Yalçın çiftinin Bodrum tatilleri hayli renkli geçiyor. Baran çifti, gündüzleri denizin ve güneşin tadını gecede dost meclislerinde dikkat çekiyor. Baranlar, önceki gece eve dönüş yolculuğunda romantik karelerini “Bitmeyecek sevgiyle” diyerek paylaştı.

Kısa kısa Cadde

ABD’de Türkiye rüzgarı

Kısa kısa Cadde

Cemiyetin geleneksel gala yemeği bu yıl 25 Ekim’de The Plaza Hotel New York’ta gerçekleştirilecek. Gecenin öncesinde Goldman Sachs’la birlikte yatırım ve girişimcilik konferansı da düzenleyecek olan ATS, 28 Kasım’da Miami’de bir davet verecek. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Dinçer’in eş başkanlığını yürüttüğü ATS’nin bu yılki gala yemeğinde ABD ve Türkiye’deki başarılı liderleri bir araya gelecek.

Büyük başarı

Çağla Kubat, 14-21 Ağustos’ta Medicana ve Çeşme Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen ‘Çocuk ve Gençler Dünya Şampiyonası’nda küçük yaş kategorilerine damga vurdu. Çağla Kubat Windsurf Kulübü’nün yetiştirdiği 15 sporcu podyuma çıktı. 

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Kadro belli oluyor

‘Haldun Dormen Yönetiyor- Senfonik Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ projesinde yer alacak isimler belli olmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü ‘Grease Müzikali’nde Pelin Akil, Olivia Newton-John’un karakteri Sandy’i, Burak Sevinç ise John Travolta’nın karakteri Danny’i canlandıracak. Proje, 20 Eylül tarihinde Maximum Uniq Açıkhava’da seyircisiyle buluşacak.