Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

26.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Geri sayım başladı

Haberin Devamı

Sevda ve Can Elgiz tarafından kurulan ve bu yıl 20’nci yılını kutlayan Elgiz Müze’de tatlı bir heyecan yaşanıyor. Teras sergilerin 14’üncüsü olan ve görkemli bir davetle açılan ‘Görülmeyenler’ sergisinin koleksiyonerlerle buluşacağı sanata destek yaz gecesi, 13 Eylül 2022 Salı akşamı Elgiz Müze terasında gerçekleşecek. Açık hava heykel sergisinde 37 koleksiyonerle 37 eserin sanatçılarla buluşacağı gecenin hazırlıkları şimdiden başladı.

Kısa Kısa Cadde

Mikonos’ta kutlama

Turizm dünyasının önde gelen isimlerinden Şehnaz Çehreli Shefik, yoğun işlerden fırsat bulup yakın aile dostlarıyla doğum gününü Mikonos Zuma’da kutladı. Yeni yaşının mutluluğunu yaşayan Şehnaz Hanım’ı bu gecesinde oğlu Kaya, İpek Kip, George Psaras ve Seda Yavaş yalnız bırakmadı. Eşi Haluk Shefik de yurt dışı seyahatinden rötarlı da olsa doğum gününe katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Çağlar’ın torun keyfi

Politika ve iş dünyasının önde gelen ismi Cavit Çağlar ve eşi Nursel Çağlar’ın iki kızı Yasemin ve Yeşim ile oğlu Mustafa’dan olan torunları ile her fırsatta vakit geçirmekten mutluluk duyuyor. Mustafa Çağlar’ın iki oğlu Mert ve Yiğit’in aynı güne denk gelen doğum günü için dede ve babaanne tüm torunları toplayıp yemek yedi, teyze Yasemin Çağlar da yaptığı pastayla doğum gününe renk kattı.

Kısa Kısa Cadde

Körfez’de heyecan

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenen AVIS 2022 Türkiye Pist Şampiyonası ikinci ayak yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Organizasyonda Super Grup ilk yarışında birinciliği Ramazan Kaya, ikinciliği Liqui Moly H2K Racing Team’den Andrea Furci ve üçüncülüğü Azizhan Kaya kazandı. İkinci yarışta Ülkü Motorsport’tan Kemal Gürsoy birinciliği, Andrea Furci ikinciliği ve Azizhan Kaya da üçüncülüğü elde etti.

Kısa Kısa Cadde

Balayı Bali’de

Tekstil dünyasının önde gelen isimlerinden Hale-Arif Badıllı çiftinin aile şirketlerinde tasarlama ve pazarlama grubunun başında yer alan kızı Ayşe Badıllı, Sema ve İlhan Ünverdi’nin Procter&Gamble Avrupa Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi oğlu Murat Ünverdi’nin düğün yemekleri, Four Seasons Hotel İstanbul At The Bosphorus’da gerçekleşti. İki ailenin dostlarının bir araya geldiği düğün, renkli anlara sahne oldu. Ünverdi çifti, balayı için Bali’ye uğurlandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Görkemli açılış

Bodrum Belediyesi, Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi destekleriyle DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı’nın ikinci edisyonu, Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen prömiyer ve kokteylle sanatseverlerle buluştu. Açılış törenine Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu ve çok sayıda isim katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Söz konusu güzellik olunca...

Cemiyet hayatının önde gelen renkli simalarından Jülide Önengüt ve bir grup yakın arkadaş bir AVM’de Beymen’de Lamer ev sahipliğinde ağırlandı. Keyifli anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Önengüt, “üç saat sıkılmadan şahane bir aktivite sonunda o kadar çok bilgi edinip ayrıldık ki, müthiş bir seminer oldu” notunu yazdı.

Kısa Kısa Cadde